ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ



Κάθε μορφής κράτους χρειάζεται το στρατό του. Είναι η ασφάλειά του για τις παρανομίες του. Ο ελληνικός στρατός σε μία διαχρονική σύγχυση από τις απαρχές του 20ου αιώνα επιτέλεσε το πατριωτικό του καθήκον πότε διασώζοντας και πότε δολοφονώντας τη δημοκρατία. Οι ίδιες επίλεκτες δυνάμεις που εξασφάλισαν με αίμα τη συμπόρευση της Ελλάδας με το δυτικό πολιτισμό στα βουνά της Μακεδονίας λίγες δεκαετίες μετά κατέλυσαν την ελευθερία της χώρας και διέσπασαν την Κύπρο.

Η πρόσφατη έφοδος της Αντιτρομοκρατικής σε στρατόπεδο, γεγονός πρωτοφανές στην ιστορία του Ελληνικού Στρατού, έφερε στις μνήμες τη διαμάχη στη γειτονική Τουρκία μεταξύ αστυνομίας και στρατού που συνέβαλε στο ξερίζωμα του βαθέως κράτους και στην οδήγηση των στρατηγών στη φυλακή. Μία ενέργεια που θα έχει συνέχεια.

Η Χρυσή Αυγή ένα περιέργως νόμιμο ακόμα κόμμα μετά και τις σημερινές αποκαλύψεις των ΜΜΕ αποδεικνύεται ότι στον σκληρό πυρήνα της αποτελεί μία βαθιά φασιστική και ναζιστική οργάνωση, με στρατιωτική δομή, σχέσεις, χωρίς ενδοιασμούς και χωρίς αναστολές ως προς την κατάλυση της δημοκρατίας, για το καλό της πατρίδας φυσικά.

Οι κακουργηματικοί Υπουργοί Αμύνης είναι προφανές ότι συνδέονταν διαχρονικά με πρόθυμους ένστολους εντολοδόχους που με το ανάλογο αντίτιμο συμμετοχής ή σιωπής  συναινούσαν στα εγκλήματα τους. Οι κρίσιμες θέσεις εξοπλισμών, προμηθειών και τοποθετήσεων του προσωπικού σε επίλεκτες Μονάδες είναι βέβαιο ότι πληρώνονταν προς εξυπηρέτηση των ιδιοτελών σκοπών του παρακράτους με πρόθυμους επίορκους αξιωματικούς.

Είναι αυτές οι θέσεις που ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ κ.Ζαζιάς αρνήθηκε να πληρώσει με το παρακράτος και οδηγήθηκε στην ηρωική έξοδο. Είναι αυτές οι θέσεις που αρνήθηκε ομοίως ο διάδοχος του κ.Γκίνης και τον ακολούθησε. Είναι αυτές οι θέσεις που αν αρνηθεί να πληρώσει ο νυν Αρχηγός κ.Τσέλιος θα τους συναντήσει σύντομα.

Τα λεφτά είναι πολλά, ο έλεγχος ελεγχόμενος και η ισχύς μοναδική. Τα σχέδια είναι έτοιμα από την βραδιά του Πολυτεχνείου και οι πρόθυμοι στρατηγοί δεν λείπουν. Αυτοί που όταν το παρακράτος κλέβει το στράτευμα κοιτάνε υπερήφανα αλλού, υπερασπίζονται το άβατο και έρπουν προς τέρψη των φασιστών.

Αν κάτι χρειάζεται άμεσα να επιβάλλει ο κ. Αβραμόπουλος σε συνεργασία με τους τυχόν υπάρχοντες έντιμους στρατηγούς είναι μία Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων που θα ξεχωρίσει το στάρι από την ήρα. Θα βρει τα πιστόλια και το χρήμα. Θα δώσει ελπίδα στους νέους. Πριν να είναι αργά για τον ίδιο, το λαό και την Ελλάδα…