ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΜΕ ΤΗ ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ

Ο ένας μετά τον άλλον επιχειρηματίες που τύγχαναν συνεχής προβολής και συμμετείχαν στο μοίρασμα της διαφημιστικής πίτας στα μέσα ενημέρωσης, αντιπρόσωποι ξένων οίκων, κρατικοί λειτουργοί, αξιωματικοί "λαμόγια" επιστρέφουν τις μίζες που κατέστρεψαν την οικονομία και την κοινωνία στον κουμπαρά του αίσχους.

Όλοι βέβαια κατά σύμπτωση κατόπιν της ανακάλυψης του στα λαγούμια της διαφθοράς. Όλοι ζητούν την επιείκεια από την δικαιοσύνη και από τους ηλιθίους πολίτες που δεν κλέβανε το δημόσιο χρήμα τα χρόνια της παρακμής περιμένοντας καθημερινά πλέον στις ουρές των Ταμείων για να πληρώνουν τα σπασμένα. Κανείς βέβαια από τους έξυπνους πολίτες του χθες δεν τα επιστρέφει πριν τον βρούνε. Πραγματικά μία ιδιαίτερα επιλεκτική μεταμέλεια.

Η ελληνική δικαιοσύνη για άλλη μία φορά με ιδιαίτερη γαλαντομία αντιμετωπίζει όλα τα προβλήματα υγείας, ηλικίας, επιχειρηματικότητας και πάσης φύσεως επικλήσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των "λαμογιών" του χθες. Για τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελληνόπουλων που αναζητούν απελπισμένα μία δουλειά και ξενιτεύονται ως οικονομικές μετανάστες καμία πρόβλεψη, καμία επιείκεια.

Το ενδιαφέρον είναι ότι τα χρήματα επιστρέφουν στην Υγεία έναν τομέα όπου οι μίζες δισεκατομμυρίων ευρώ παραμένουν για τους έντιμους εισαγγελείς ακόμα αχαρτογράφητες. Το μόνο που βλέπουμε όλοι είναι οι βίλες των υπαλλήλων της δημόσιας υγείας ή καλύτερα των πολυεθνικών και εθνικών φαρμακοβιομηχανιών του χώρου.

Η υποτίμηση της νοημοσύνης του λαού είναι το χειρότερο έργο της Κυβέρνησης σήμερα και ο μόνος λόγος που ακραίες φασιστικές και μη  κομματικές εκφάνσεις συνεχίζουν να έχουν λόγο και ύπαρξη στο πολιτικό προσκήνιο της Ελλάδας. Δεν πρόκειται να υπάρξει εξασθένηση των πολιτικών άκρων όσο συνεχίζει η εξασθένιση της μνήμης της δικαιοσύνης και της πολιτικής της ηγεσίας για τη δυστυχία των πολιτών…