ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΧΟΡΟΙ

Το δόγμα του σοκ εφαρμόζει η Κυβέρνηση στο στρατόπεδο της μίζας που έβαλε ενέχυρο μια ολόκληρη χώρα και γενιές Ελλήνων.

Στρατηγοί λαμόγια, συνδικαλιστές προδότες, κανάλια πλυντήρια, και ένας συρφετός παρακράτους αποκαλύπτεται ημέρα με την ημέρα. Στην Ελλάδα των συσσιτίων και των εξωτικών ταξιδιών στις Μαλδίβες, στην Ελλάδα της ανεργίας και των μπουζουκιών της γιαγιάς και του προέδρου η λογική παύει να λειτουργεί. 

Ευρώ χωρίς λογική όμως δεν υπάρχει. Έτσι ένας από τους δύο κόσμους θα φύγει. Ποιος θα μείνει θα το δείξει το 2014. Το πρώτο εξάμηνο. Η τρομοκρατία της μίζας που διαπέρασε ιδεολογίες, συνειδήσεις και τον ελληνικό ψυχισμό τρέπεται σε φυγή. Ο πλανήτης όμως είναι ένα παγκόσμιο χωριό. Και σε ένα χωριό όλοι ξέρουν πού βρίσκεται ο εγκληματίας.

Τα άβατα πέφτουν το ένα μετά το άλλο. Στρατός, εκκλησία και μέσα ενημέρωσης σπάνε τα αποστήματά τους ξεχύνοντας δυσώδες πύον. Το πύον της σκλαβιάς της μίζας. Ίσως έτσι γεννηθεί επιτέλους η ελπίδα για τους νέους. Η ελπίδα που θα φέρει την δημιουργία και η δημιουργία την ανάπτυξη.

Ο λαός δείχνει να κερδίζει το παρακράτος. Φυσικά αυτό θα πυροβολήσει πριν ξεψυχήσει για να πάρει μαζί του την Ελλάδα. Η επιχείρηση εκκαθάρισης γίνεται πλέον ακριβείας και χρειάζεται κάποιον στο τιμόνι της χώρας που θα ριψοκινδυνεύσει και θα νικήσει. Θα καθαρίσει την Κόπρο του Αυγεία. Η ιστορία θα γράψει ποιος θα είναι αυτός. Ας αρχίσουν λοιπόν οι χοροί…