ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΛΟΓΟΛΟΓΙΑ BIG BROTHER

Μία ανούσια εκλογολογία διαχέεται καθημερινά στους πολίτες η οποία είναι επιζήμια για τον τόπο και επωφελής για τους εκμεταλλευτές της. Η μανία παραβίασης του Συντάγματος που ευθαρσώς αρθρώνεται από τον κ.Τσίπρα δεν είναι αντιληπτό σε τι πραγματικά αποσκοπεί.

Ένα κόμμα συνονθύλευμα τάσεων και απόψεων, χωρίς καθαρή εθνική στρατηγική, είναι περίεργο γιατί έχει καταληφθεί από τη μανία των εκλογών. Όπως δύσκολο να ερμηνευτεί είναι η βεβαιότητα της εκλογικής νίκης του την ώρα που για τις τοπικές δημοτικές εκλογές αδυνατεί να προτάξει αξιόπιστες επώνυμες λύσεις στην κοινωνία.

Ο επιχειρηματικός και όλος ο κόσμος της ελπίδας που τόσο έχει η χώρα ανάγκη, απαιτούν πολιτική σταθερότητα για τα επόμενα δύο χρόνια και δεν ωφελούν σε τίποτα οι επικονωνιακές κραυγές ανώριμων πολιτικών για εκλογές σε ρυθμούς Big Brother. Το ίδιο φυσικά και η υφήλιος όλη που αναμένει από την Ελλάδα την ελάχιστη εθνική σύμπνοια και αρκετή δουλειά φυσικά για να αποφασίσει να επενδύσει στον τόπο μας.

Αν ο πολιτικός κόσμος της χώρας και οι πλούσια αμειβόμενοι εκπρόσωποι της, την εποχή των μισθών των 300 ευρώ για το λαό, επιθυμούν να προσφέρουν κάτι, αυτό είναι η συμβολή τους στην εκκαθάριση του βρώμικου επιχειρηματικού, πολιτικού και πνευματικού περιβάλλοντος του απαίσχυντου παρελθόντος που καθημερινά αποκαλύπτεται. Η χώρα και η κοινωνία οφείλει να αναδείξει υγιείς δυνάμεις, να ανοίξει το δρόμο της δημιουργίας, αποσύροντας τα εμπόδια της παρακμής και να δημιουργήσει πλούτο και χρήμα. Δεν μπορούμε άλλο να ζούμε με δανεικά και να πληρώνουμε κρατικοδίαιτους πολίτες και επιχειρήσεις. Να ξενιτεύονται οι νέοι και να απελπίζονται οι μεγαλύτεροι.

Οι τράπεζες πρέπει να ανοίξουν επιτέλους τους κρουνούς στους μη ζημιογόνους επιχειρηματίες και σε όλους τους νέους επιχειρηματίες, με πραγματικά ΑΦΜ, και η Κυβέρνηση πρέπει να σπάσει τα καρτέλ όσο επώδυνο πολιτικά και αν είναι αυτό και να απαλλαγεί από κάθε τι κρατικό ζημιογόνο οργανισμό που δεν μπορεί να τον καταστήσει επικερδή και απλά επιβαρύνει τους πολίτες. 

Οι κομμουνιστικές θεωρίες της επιχειρηματικότητας και της διακυβέρνησης έχουν αποδειχθεί κατ’ επανάληψη πού οδηγούν και ο κ.Τσίπρας πρέπει να σταματήσει να κράζει αλαλάζων για εκλογές γιατί στο τέλος θα τις χρεωθεί μαζί με τις συμφορές που θα επιφέρουν στον λαό…