ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΚΑΗΜΟΣ

Όλοι θέλουν να σώσουν τη χώρα αλλά και όλοι θέλουν να είναι Αρχηγοί. Τόσα πολλά κόμματα δεν πρέπει να ξανάδε τούτος ο τόπος. Σε λίγο οι Αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων θα είναι όσοι θα γυρίσουν αν φωνάξει κάποιος Πρόεδρε στο δρόμο. Η χώρα δεν χρειάζεται άλλους Αρχηγούς κομμάτων. Η χώρα χρειάζεται ομόνοια, ανάταση και δημιουργία. Χρειάζεται να ξεριζώσει όλη τη βρώμικη καθεστηκυία τάξη της δεκαετίας της μίζας και να ανοίξει το δρόμο στους νέους πολιτικούς, επιχειρηματίες και δημιουργικούς ανθρώπους του νέου αιώνα. 

Η διατήρηση του κατακερματισμού της Βουλής δεν εκπληρώνει το σκοπό της ύπαρξης του κοινοβουλίου που είναι η υπηρέτηση του Συντάγματος και αργά ή γρήγορα θα οδηγήσει στη διάλυσή της, την οποία φυσικά θα διαδεχθεί και η διάλυση της χώρας. Ίσως αυτός και να είναι ο σκοπός όλων των σκοτεινών δυνάμεων της δραχμής που προσεγγίζουν τον ένα μετά τον άλλο και του πουλάνε το παραμύθι της Αρχηγίας. Τελευταίος ο κ.Πολύδωρας που στη δύση της πολιτικής του καριέρας αποφάσισε να εγκαταλείψει το χώρο που τον ανέδειξε και να γίνει και αυτός Αρχηγός του εαυτού του αποδυναμώνοντας την Κυβέρνηση της χώρας.

Βέβαια το γεγονός ότι όλοι οι νεόκοποι αρχηγοί βάλλουν κατά των κυβερνώντων κομμάτων, της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, είναι περίεργο και προβληματίζει για τον ειλικρινή σκοπό που επικαλούνται καθόσον είναι σίγουρο ότι με τις ενέργειες τους συμβάλλουν στην αύξηση της πιθανότητας οι έδρες του πρώτου κόμματος να περάσουν στην επαχθή επί δεκαετίες για αυτούς άκρα Αριστερά, όταν θα γίνουν οι εκλογές το 2016…