ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΙΑ ΜΚΟ

«ΕΛΛΑΔΑ: Η χώρα με τους πλούσιους πολίτες και το φτωχό Κράτος». «Η παραοικονομία στηρίζει τη χώρα». «ΕΛΛΑΔΑ: Ζήσε το μύθο σου». Αναρίθμητες εκφράσεις και επίσημες δηλώσεις χάιδευαν τα αυτιά και τις τσέπες των Ελλήνων τις περασμένες δεκαετίες όταν η ληστεία του δημόσιου χρήματος έγινε τρόπος ζωής, τρόπος κοινωνικής ανέλιξης.

Οι έντιμοι πολίτες έγιναν αντικοινωνικοί, χαζοί και γραφικοί. Ζημιογόνες κρατικές εταιρείες ακόμα και η ίδια η Άμυνα της χώρας αναζητούσε απεγνωσμένα τη μίζα της για να πάρει εμπρός. Να ταξιδέψει στα σαλέ της Ελβετίας και τις εξωτικές Νήσους της υφηλίου. Το Κρανίδι έγινε το μητροπολιτικό κέντρο της πόλης Κράτους των Αθηνών.

Οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις έγιναν το ίδιο το Κράτος. Τα εργαλεία που ξεζούμισαν τα κρατικά χρήματα κυρίως δανεικά και τα ευρωπαϊκά κονδύλια για να πλουτίσουν οι ευυπόληπτοι ληστές και οι πνευματικοί τους καθοδηγητές. Αυτές που όριζαν μαζί με τους αντιπροσώπους όπλων τους Υπουργούς και ενδεχομένως τους Πρωθυπουργούς. Με μία τεχνητή ενημέρωση η κοινωνία μετέτρεψε τη χώρα σε μία ΜΚΟ. Ένα κράτος που στο τέλος εκβίασε την παγκόσμια κοινότητα για την ύπαρξή της.

Ο λαός της Ουκρανίας μας έδειξε πώς κερδίζετε η ελευθερία και οφείλουμε στα παιδιά μας να δημιουργήσουμε ένα Κράτος δικαίου. Όπου το δίκιο δεν θα είναι η μίζα που κινεί την οικονομία και την Πολιτεία.  Ένα κράτος που δεν θα είναι έρμαιο των ξένων δανειστών αλλά ένα κομμάτι της κοινωνίας που θα λειτουργεί σε όφελος του λαού και σίγουρα όχι των λειτουργών του.

Η Ελλάδα μαζί με το λαό της είναι ένα διεθνές κράτος, δεν είναι μία ΜΚΟ που κανείς δεν πρέπει να ελέγχει για να μην απειλήσει την εθνική ασφάλειά της…