ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ;

Δημοσιεύτηκε  6 Φεβ 2014

Όποιος ελέγχει το Στρατό μίας κοινωνίας ελέγχει και την ίδια την κοινωνία. Ο άνθρωπος  έφτιαξε τις κοινωνίες για να διώξει το φόβο. Πρώτα υπήρξε ο φόβος και μετά η κοινωνία. Πρώτα υπήρξε η κοινωνία και  μετά η οικονομία. Οι δύσμοιροι κάτοικοι του Ληξουρίου καταλαβαίνουν καλά τι σημαίνει φόβος και στρατός αυτές τις κρύες νύχτες.

Το στρατό τον ελέγχει η ηγεσία του και την ηγεσία του το Κράτος. Όταν το Κράτος έγινε παρακράτος και η οικονομία παραοικονομία τον ελληνικό στρατό έλεγξε το παρακράτος. Όταν το Κράτος επανήλθε όρισε την ηγεσία του με θυσίες αλλά το παρακράτος την θέλει πίσω τώρα για να σταματήσει τις εκχωματώσεις των ορυγμάτων του. Να λειτουργήσει ξανά τα πλυντήρια της μίζας άφοβα τα οποία τώρα δουλεύουν αθόρυβα. Να οδηγήσει με τις επίλεκτες δυνάμεις του την κοινωνία εκεί που θέλει όταν αυτή φοβηθεί συνολικά. Να ρουφήξει την οικονομία που άρχισε πάλι να παράγει με τις θυσίες των αδαών.

Ο κ.Αβραμόπουλος είναι ένας έξυπνος πολιτικός. Το σίγουρο είναι ότι δεν θέλει να λερώσει τα χέρια του. Το ίδιο και ο κ. Σαμαράς. Σε κατάσταση αναμονής ο στρατός λοιπόν να δει τον Αρχηγό του. Υπάρχει πάντα η θεωρία ότι αν δεν ξέρεις τι να κάνεις μην κάνεις τίποτα όπως επίσης και η αλήθεια ότι ο Στρατός και η κοινωνία μας χρειάζονται αρετή και τόλμη. Οι τεχνοκράτες της προηγούμενης δεκαετίας σε όλη την κοινωνία και το Στρατό φυσικά έδειξαν ότι αν κάτι ήξεραν να κάνουν καλύτερα αυτό ήταν να λειτουργούν τα πλυντήρια του χρήματος, των ψυχών και των σωμάτων.

Ας ευχηθούμε ότι ο κ.Αβραμόπουλος που κρατάει το μαχαίρι δεν θα το μπήξει κατά λάθος στο ίδιο τον ελληνικό στρατό, στην ίδια την κοινωνία. Οι σειρήνες των ουρανών δεν είναι πάντα οι καλύτεροι σύμβουλοι. Ιδιαίτερα στον 21ο αιώνα…