ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Ο ΜΑΓΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

Με μία κίνηση που πρέπει να διδάσκεται στα θρανία των πολιτικών επιστημών ο κ.Τσίπρας συγκλόνισε το πανελλήνιο. Δυστυχώς δεν έχει αναλυθεί ποιοι είναι οι ψηφοφόροι του, αυτοί που προσκολλήθηκαν σε μία εβδομάδα το Μάιο του 2012 και από 3% εκτοξεύτηκε στο 17%, αλλά είναι βέβαιο ότι πρέπει να είναι υπερήφανοι για τον Πρόεδρό τους. Ένας πραγματικός ηγέτης της επικοινωνίας. Ένα πραγματικό ποτάμι της πολιτικής ιστορίας του τόπου.

Χωρίς να έχει περάσει ένα εξάμηνο από την τελευταία και αποτυχημένη πρόταση μομφής ο κ.Τσίπρας και συγκεκριμένοι σύμβουλοί του προφανώς επέλεξαν να πετάξουν ξανά την μπάλα στην κερκίδα. Να αποπροσανατολίσουν την ελληνική Βουλή, την Ελλάδα, την Ευρώπη δύο ημέρες πριν συρρεύσουν στην Αθήνα οι Υπουργοί Οικονομικών και οι Διοικητές Κεντρικών Τραπεζών όλης της Ευρώπης για να εγκρίνουν τα απαιτούμενα 10 δις ευρώ για να πληρώσει ο ελληνικός λαός και η Κυβέρνησή του τα επαίσχυντα χρέη των ντόπιων «λαμογιών».

Ο Θεός πράγματι αγαπάει την Ελλάδα και σηκώνουμε κεφάλι μετά από δεκαετίες κοινωνικής υποδούλωσης στο παρακράτος που έλεγχε θεσμούς, αξιώματα και κυρίως Ταμεία και τράπεζες απομυζώντας το μεδούλι της χώρας. Αυτό είναι και το ενοχλητικό που αλλάζει για το οποίο ασκείται μάταια τρομοκρατία σε όλες τις διαστάσεις και συνιστώσες της ελληνικής κοινωνίας. Η γνωστή τρομοκρατία που έχει βάψει με αίμα τα χέρια της στη νεώτερη ιστορία της Ελλάδας διώκοντας οποιονδήποτε μεριμνούσε για το σύνολο και τις αρχές της δημοκρατίας. Που δεν υπέκυπτε στα θέλγητρα του σκοτεινού παρακράτους και της παραοικονομίας. Το σεξ, το χρήμα και την προβολή από τα ελεγχόμενα και καταχρεωμένα μέσα ενημέρωσης.

Το τέλος της πολιτικής ιστορίας του κ.Τσίπρα θα είναι τόσο εντυπωσιακό όσο και η εμφάνισή του. Οι αξίες του ευρώ και της Ευρώπης δεν έχουν καμία συνιστώσα που να οδηγεί στο κ.Τσίπρα και τις ριζοσπαστικές κομμουνιστικές θεωρίες του 19ου αιώνα που προσπαθεί ο ίδιος απελπισμένα να ντύσει σε μία στολή του 21ου. Οι σύμβουλοι και δημιουργοί του μόλις συνειδητοποιήσουν ότι δεν έχει την απαιτουμένη φωτογένεια στα στημένα πλάνα της εκλογικής διάθεσης του λαού θα τον εγκαταλείψουν αμέσως, σηματοδοτώντας την ήττα της πολιτικής των δανεικών.

Το παραμύθι με τους ξανθούς σωτήρες, τους δράκους και τις κελεμπίες είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό για το βράχο της Ακρόπολης…