ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΤΟ ΓΕΕΘΑ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ!

Φρούδες οι ελπίδες αναγέννησης της χώρας. Μόλις η δικαιοσύνη άρχισε να τρίζει τα δόντια της στους λήσταρχους της χώρας και οι τεράστιες θυσίες μερίδας του ελληνικού λαού άρχισαν να πιάνουν τόπο, η άλλη ανίατη ασθένεια του ελληνικού Κράτους ξεπήδησε. Τους λήσταρχους της μίζας, με τις εν υπνώσει καταθέσεις της Ελβετίας, διαδέχεται το σαράκι του ρουσφετιού.

Σύμφωνα με αξιόπιστες δημοσιογραφικές πληροφορίες με προσωπική εντολή του κ. Αρχηγού Στρατού κ.Μανωλά Χρήστου επίλεκτος αξιωματικός που υπηρετεί τα τελευταία χρόνια της κρίσης της Ελλάδας σε πλουσιοπάροχα μηνιαίως αμοιβόμενη θέση του εξωτερικού, της συναρπαστικής Ισπανίας, τοποθετείται απευθείας σε περίοπτη θέση του ΓΕΕΘΑ μέσα στο Πεντάγωνο. Την ίδια ώρα μάχιμοι αξιωματικοί, με την προαπαιτούμενη εξειδίκευση στο αντικείμενο, οδεύουν διαδοχικά σε τιμητικές θέσεις καθημερινής βιοπάλης, πιστοποιώντας ότι και ο ΝΑΤΟϊκής προέλευσης κ.Α/ΓΕΣ προσαρμόζεται γρήγορα στο δόγμα του "αν έχεις μπάρμπα στην κορώνη''. 

Το στράτευμα και κυρίως οι νέοι αξιωματικοί που όλοι περιμένουμε να ξεπλύνουν τις αμαρτίες μας, που τους οδήγησαν στην αξιότιμη φτώχεια, δεν μπορούν παρά να παραδειγματίζονται. Να καταλαβαίνουν γιατί αυτή χώρα, αυτός ο Στρατός δεν επιχειρεί τα τελευταία 40 χρόνια.

Φυσικά τέτοια δείγματα αναξιοκρατίας και μέ τόση ωμότητα στον Ελληνικό Στρατό δεν μπορούν να πρεσβεύουν την Νέα Ελλάδα του κ.Σαμαρά. Βεβαιώς υπάρχει και η Νέα Ελλάδα του κ.Τσίπρα. Όποια θέλει ο καθένας διαλέγει...