ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ, Ο ΝΕΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ!

Δημοσιεύτηκε 27 Μαι 14

Την κυβερνητική ανατροπή που δεν πέτυχε με το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών ευελπιστεί να επιτύχει μέσα στη συγκυβέρνηση το παρακράτος της χώρας. Ο ανασχηματισμός αποτελεί το νέο και παραδοσιακό βαθύ στόχο μέσα στο Μαξίμου. Οι ισορροπίες στα πολιτικά κόμματα στην κοινωνία επανακαθορίζονται μετά τα χθεσινά μηνύματα  και στην αναταραχή ευνοείται ο δόλος. Για αυτό και η μεγάλη βιασύνη.

Τα Υπουργεία φιλέτα είναι συγκεκριμένα και αναμένονται ομηρικές μάχες για τον έλεγχό τους. Το υπουργείο Οικονομικών αποτελεί έναν κεντρικό στόχο. Όποιος ελέγχει το χρήμα, ελέγχει και τους άλλους. Ο κ.Στουρνάρας θα επιδιωχθεί να απομακρυνθεί. Με τιμές βεβαίως. Το Υπουργείο Ανάπτυξης με τα 26 δις ευρώ του ΕΣΠΑ και πολλά άλλα προγράμματα είναι ένας λόγος για να πολεμήσεις μέχρι τέλους. Ένας συγκαταβατικός Υπουργός θα αποτελέσει το τελειωτικό πλήγμα στην ανάπτυξη που όλοι περιμένουν από τον κ.Σαμαρά. Ίσως για τελευταία φορά. Φυσικά ο πόλεμος είναι υπεράνω όλων. Έτσι ο κ.Αβραμόπουλος είναι το φαβορί για μία νέα αποχώρηση. Το Αιγαίο για το παρακράτος δεν χρειάζεται διπλωμάτες. Μόνο σκληρούς πατριώτες που θα δώσουν το νεύμα της έντασης. Μίας έντασης που θα έχει θύματα αυτή τη φορά. Ίσως τον ίδιο τον κ.Σαμαρά. 

Ό,τι δεν έδωσε η κάλπη των ευρωεκλογών και δεν προβλέπει το Σύνταγμα της χώρας πρέπει να προκληθεί. Δύο χρόνια είναι πάρα πολλά για να περιμένει το παρακράτος της χώρας. Ο Πρόεδρος ίσως δώσει τη λύση λοιπόν άθελά του, με το να ορκίσει το συντομότερο την τελευταία, για κάποιους, Κυβέρνηση των κ.κ.Σαμαρά - Βενιζέλου…