ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ

Δημοσιεύτηκε 9 Μαι 14

Το τι πρεσβεύει ο κ.Σαμαράς λίγο πολύ είναι γνωστό. Τόσο γνωστό όσο και το τι πρεσβεύει ο κ.Τσίπρας και οι ενδιάμεσοι. Εξάλλου ο Έλληνας είναι ένας έξυπνος άνθρωπος που όλοι θέλουν να προσλάβουν στη δούλεψη τους. Οι Έλληνες βέβαια όλοι μαζί δεν διακρίνονται για την εξυπνάδα τους. Δεν είναι και λίγο να χρωστάς 321,47 δις ευρώ στην υφήλιο και να θεωρείς ότι ελέγχεις τη χώρα σου.

Το τέλος του λυσσαλέου πενταετούς πολέμου 2009-2014 μεταξύ των προδοτών ευρωπαϊστών και των αγωνιστών υπερπατριωτών βρίσκει τους σκληρούς μαχητές του ηττημένου στον Κορυδαλλό, τους αξιωματικούς του να προσπαθούν εναγωνίως να αλλάξουν στρατόπεδο και τους Στρατηγούς του να κρύβονται χωρίς να υπογράφουν παράδοση.

Ο κ.Σαμαράς και κυρίως η πλειοψηφία του ελληνικού λαού που δεν τσίμπησε το δόλωμα της άλλης λύσης που φυσικά δεν υπάρχει κέρδισαν την επομένη ημέρα. Σε αυτή την επόμενη ημέρα προσπαθεί ο παρακρατικός μηχανισμός να διεισδύσει και να καρπωθεί τους αγώνες των νικητών. Με ανοικτές αγκάλες και διάφανους τραπεζικούς λογαριασμούς τα μέτρια στελέχη της επιχειρηματικής, πολιτικής και πνευματικής νομενκλατούρας του χθες διεκδικούν τις νέες θέσεις εξουσίας, χειρισμού του κρατικού και ευρωπαϊκού χρήματος και ανάπτυξης. Αυτός ο αγώνας των λίγων για το νέο έλεγχο είναι πλέον και η κύρια αιτία καθυστέρησης της ανάπτυξης για τους πολλούς. 

Η λύση των μετρίων έναντι της λύσης των αρίστων προβάλλει ως η καλύτερη  λύση από συγκεκριμένα Μέσα Ενημέρωσης και μηχανισμούς στις διάφορες αυλές για να εξασφαλίσει τη συγκατάθεση του κ.Σαμαρά στους ανθρώπους της καθεστωτικής τάξης του χθες. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί της Ελβετίας παραμένουν ανέγγιχτοι για ώρα ανάγκης και νέους αγώνες πάλι, με τη συγκατάθεση πλέον λαού και εξουσίας για τα χρήματα της ανάπτυξης. Όπως τότε με την ένταξη της χώρας στην ΕΟΚ. Ό,τι δεν μπορείς να διαλύσεις, το απομυζείς, το απολαμβάνεις.

Αυτό το ιδιοφυές σχέδιο έχει μπει σε δράση. Όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας, όπως έλεγε και η μητρόπολη. Το κακό και το συνεργάσιμο καλό δημιουργούν τη Νέα μέτρια Ελλάδα. Το μη συνεργάσιμο καλό, το άριστο, ας μεταναστεύσει επιτέλους σε πιο χαζούς λαούς. Στους δανειστές. Να μας αφήσει ήσυχους μέχρι την επόμενη καταστροφή. Την τελική.

Το ποιος θα αποφασίσει ο κ. Σαμαράς να ελέγξει την επόμενη ημέρα της Ελλάδας θα είναι και το κρίσιμο στοιχείο που καθορίζει τη Νέα Ελλάδα. Τον ίδιο τον κ.Σαμαρά και τη διάρκεια της Πρωθυπουργίας του…