ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ

Δημοσιεύτηκε 6 Απρ 14

Χωρίς μετάνοια για την αδικαιολόγητη στέρηση μίας ισχυρής Ελληνικής Κυβέρνησης και το πρωταγωνιστικό ρόλο της ΔΗΜΑΡ ο κ.Κουβέλης αποκλείει σε απόλυτο βαθμό την επιστροφή της ΔΗΜΑΡ στην Κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου στη συνέντευξή του στην κυριακάτικη Realnews. Τον λαό επικαλείται ως κριτή στον οποίο λογοδοτεί αν και οι οιωνοί για τις ευρωεκλογές και τις επόμενες βουλευτικές δεν δείχνουν διόλου ευνοϊκοί.

Η Ελλάδα δεν δείχνει ώριμη να σπάσει τα δεσμά του παρελθόντος και ακόμα είναι προσκολλημένη  στις ιδεολογίες του χθες και ΣΕ ακραία πολιτικά συστήματα που «μαστίγωσαν» κοινωνικά την Ευρώπη στον 20ο αιώνα. Οι πολιτικοί μας ικανοποιούνται στους ορισμούς του παρελθόντος ασχέτως αν η ελληνική κοινωνία διψά για το νέο. Το νέο πολιτικό, επιχειρηματικό, οικονομικό, κοινωνικό και πνευματικό περιβάλλον. Τα νέο που σε αντιδιαστολή με το παλαιό δεν θα χρεώνει με τόκο τους επομένους. Τα κορόιδα.

Ο κ. Κουβέλης βρίσκεται σε μία συνεχή πολιτική σύγχυση μεταξύ του αμαρτωλού χθες στο οποίο μεγάλωσε και το ελπιδοφόρο αύριο που επιθυμεί η ΔΗΜΑΡ να σηματοδοτήσει. Αποτέλεσμα είναι να κάνει ένα πολιτικό βήμα εμπρός και δύο πίσω. "Απαράδεκτα μέτρα όσα εισήχθησαν με το νέο πολυνομοσχέδιο". Απαράδεκτο να αγοράζουν οι Έλληνες το ψωμί με το πραγματικό του βάρος, να πίνουν το γάλα φθηνά σε μη εναρμονισμένες τιμές, να ξεφύγουν από τον παρά-φαρμακευτικό αποκλεισμό.

Αυτή η αδιαφορία για την ελληνική οικογένεια, τον απλό λαό και η καταδίκη των πάντων με την ταυτόχρονη απόρριψη κάθε πολιτικής ευθύνης και εξουσίας αν δεν αλλάξει θα θέσει τη ΔΗΜΑΡ στο ράφι της πολιτικής ιστορίας του τόπου με το ΛΑΟΣ, το ΔΗΚΚΟ, το ΚΟΔΗΣΟ, την Πολιτική Άνοιξη και τη ΔΗΑΝΑ. Ίσως αυτό βέβαια να είναι και το ζητούμενο της άρνησης. Η ανταλλαγή…