ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΑΛΕΞΗ, ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!

Επιτέλους μετά 30 χρόνια, μία ολόκληρη γενιά, βρέθηκε ο νέος ελληνικός πολιτικός που θα τα ξαναδώσει όλα στον ελληνικό λαό. Άκοπα και ευχάριστα. Το ελληνικό όνειρο. Μετά από πέντε χρόνια σκληρών στερήσεων για μερικούς δυστυχώς, ο κ.Τσίπρας έχει τη λύση. Τέρμα η λιτότητα, οι χαμηλοί μισθοί και οι συντάξεις πείνας. Όλοι οι ισχυροί θα στέλνουν χρήματα για να χρηματοδοτούν το ελληνικό όνειρο του κ.Τσίπρα και των ψηφοφόρων του. Την ελλειμματική ακόμα δυστυχώς Ελλάδα λόγω του ολιγαρχικού καθεστώτος της χώρας που πολλοί τελικά φλερτάρουν.

Εξάλλου και αν μας αγνοήσουν, εναλλακτικά νομίσματα, Ρώσοι, Κινέζοι, Άραβες και κάθε τι άλλο εκτός Ευρώπης θα αποτελέσουν την άλλη λύση. Την λύση που θα σώζει τον ελληνικό λαό γιατί μας θαυμάζουν και οφείλουν να μας υπηρετούν. Η χώρα που χρωστάει 327 δις ευρώ στον πλανήτη θα γίνει σε μία ημέρα, την Κυριακή 25 Μαΐου 2015, ο ρυθμιστής των εξελίξεων. Θα ταπεινώσει τους δανειστές η ελληνική μαγκιά.

Το πιο επικίνδυνο φαινόμενο για έναν άνθρωπο και έναν λαό επανέρχεται. Η αυτοκαταστροφή. Η φρούδα ελπίδα της εύκολης λύσης. Την ίδια ώρα που οι κόποι αποδίδουν και τα κρατικά Ταμεία γεμίζουν κάποιοι ονειρεύονται να τα ξαναδειάσουν.

Ο κ.Τσίπρας και οι σκοτεινοί εμπνευστές του τζογάρουν στο θυμικό των Ελλήνων και Ελληνίδων για μία ψήφο διαμαρτυρίας στην κάλπη της Ευρώπης. Αγνοεί επιδεικτικά την ανυπαρξία του κόμματος του στις κομματικές Περιφερειακές εκλογές που δεν ξεπέρασε το 11% και ποντάρει στην επικοινωνιακή δημοσκοπική ψευδαίσθηση. Στα exit poll που τον παρουσίαζαν ψευδώς ως τον αδιαμφισβήτητο νικητή της προηγούμενης Κυριακής και οι φανατικοί συνεργάτες του ονειρεύονταν την πολιτική αστάθεια της χώρας.

Την Κυριακή ο ελληνικός λαός έχει την ευκαιρία στις Ευρωεκλογές να εξαφανίσει τους εμπνευστές της εύκολης λύσης και ζωής οριστικά και να απαιτήσει τη μεγαλύτερη ταχύτητα της αποκαθήλωσης του βαθέως παρακράτους της χώρας εις ;όφελος του λαού από την Κυβέρνηση. 

Να δώσει πολιτική σταθερότητα στη χώρα για την επόμενη διετία τουλάχιστον και ένα παγκόσμιο μήνυμα προκοπής και ευημερίας, αλλαγής της ελληνικής κοινωνίας. Να τελειώνουμε με το χθες και τα συνθήματα του πεζοδρομίου. Με τους διαχειριστές του ελληνικού πλούτου στα κρατικά γραφεία που συνεχίζουν ανενόχλητοι και κρυπτόμενοι το έργο τους, χωρίς να τους έχει αγγίξει ποτέ η κρίση που τελειώνει...