ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

ΓΑΤΖΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ

Πόσο πιο χαμηλά από το 1,2% πρέπει να πέσει άραγε η Δημοκρατική Αριστερά για να αποχωρήσει ο κ.Κουβέλης. Ο φερόμενος από πολλούς και ως κατάλληλος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιδεικνύει πολιτική αλαζονεία, καταστρέφοντας το όνειρο της Δημοκρατικής Αριστεράς. Φυσικά ένας τέτοιος αμετροεπής πολιτικά άνδρας δεν μπορεί να ενώσει και να εκπροσωπήσει τους Έλληνες.

Ο ελληνικός λαός πίστεψε σε μία υπεύθυνη αριστερά που θα μπορούσε κάποτε να ασκήσει κυβερνητική εξουσία εις όφελος του λαού. Εμπιστεύτηκε τη ΔΗΜΑΡ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές και ανάμενε μία εναλλακτική λύση εξουσίας μάταια. Δυστυχώς ο κ.Κουβέλης λάκισε πολιτικά από την Κυβέρνηση της χώρας αποσύροντας τους Υπουργούς του και αναβάλλοντας την επανάσταση για μία άλλη γενιά. Μετέτρεψε μία ισχυρή ενωτική Κυβέρνηση που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος και ποτέ δεν κατάφερε ξανά να έχει, σε έρμαιο πολιτικών εκβιασμών και ανασχηματισμών. Το χειρότερο όλων ακολουθώντας πιστά συμβουλές επέμεινε στο λάθος και καταδικάστηκε πολιτικά στις ευρωεκλογές. Η ανεξήγητη εμμονή του δε στην παραμονή στη θέση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ τώρα δεν μπορεί να θεωρείται αφελής. 

Άλλη μία ελπίδα πολιτικής λύσης της χώρας διαλύεται μαζί με τόσες άλλες αποδεικνύοντας ότι η κοινωνία μας νοσεί πολιτικά και διακομματικά. Σε τέτοιο βαθμό που πνίγει κάθε νέα προσπάθεια αφού την εκμαυλίσει εις βάρος της χώρας...