ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ


Σοβαρά και ανησυχητικά είναι τα αλλεπάλληλα ευρήματα που συνδέουν τη Χρυσή Αυγή με τον Ελληνικό Στρατό. Έναν στρατό που πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι για να προασπίζεται τα ιδανικά της Πατρίδας. Την ελευθερία και την ευψυχία. 

Η ηγεσία του στρατεύματος επέδειξε μέχρι τώρα σοβαρή ολιγωρία για τη φερόμενη ως εγκληματική οργάνωση σύμφωνα με το κατηγορητήριο της ελληνικής δικαιοσύνης. Οι επιπόλαιες τουλάχιστον Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις που διεξήχθησαν αρχικά δεν απέδειξαν κάτι μεμπτό για την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Πενταγώνου. Τα σύμβολα και σημαίες της Χούντας που βρέθηκαν ομοίως. Η ανάγνωση του Αγών του Χίτλερ από στελέχη του στρατού μας ομοίως. Οι ναζιστικοί χαιρετισμοί από Έλληνα αξιωματικό δεν απαίτησαν καμία επίσημη αντίδραση. Καμία διαταγή.

Όλοι συνέχισαν το καθημερινό τους έργο χωρίς καμία επίσημη θέση της στρατιωτικής ηγεσίας για τους οπαδούς και νοσταλγούς των ολοκληρωτικών θέσεων του εθνικοσοσιαλισμού του Χίτλερ και του Μουσολίνι. 

Η ανάδειξη δύο κορυφαίων εν αποστρατεία αξιωματικών του ελληνικού στρατού ως ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, την εγκληματική συμμορία κατά το κατηγορητήριο, στο Ευρωκοινοβούλιο θεωρήθηκε έκφραση δημοκρατίας χωρίς καμία επίσημη ανησυχία για το Πεντάγωνο.

Το χειρότερο όλων όμως συνέβη πρόσφατα κατά τον ετήσιο εορτασμό των πεσόντων ανδρών των ΛΟΚ στο Καβούρι της Αττικής. Των ηρώων που έπεσαν για να κρατήσουν τη χώρα μακριά από τις ολοκληρωτικές θέσεις του κομμουνισμού της Σοβιετικής Ένωσης και το λαό από τη δυστυχία των ανατολικοευρωπαίων του 20ού αιώνα. Των καθεστώτων του Τσαουσέσκου, του Χότζα, του Ζίβκοφ, του Χόνεκερ και του Γιαρουζέλσκι. Σκληρών καθεστώτων με τις ίδιες κοινές θέσεις απέναντι στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια των πολιτών τους όπως και ο εθνικοσοσιαλισμός.

Στην εκδήλωση αυτή για πρώτη φόρα η πολιτική ηγεσία του Πενταγώνου αν και προσκλήθηκε έλαμψε διά της απουσίας της αρνούμενη να τιμήσει τους πεσόντες των ΛΟΚ. Τόσο ο κ.Αβραμόπουλος όσο και η κ.Γενηματά είχαν σοβαρότερες ασχολίες εκείνη την ημέρα. Ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός κ.Κωσταράκος πήγε, είδε και απήλθε το συντομότερο χωρίς να ξεδιψάσει. Ο Αρχηγός Ναυτικού κ. Αποστολάκης απείχε διακριτικά. Ο Αρχηγός Στρατού και φαβορί για την αντικατάσταση του Α/ΓΕΕΘΑ κ.Μανωλάς τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση προερχόμενος εξάλλου από το ιδιαίτερο σώμα των ΛΟΚ, το κακώς χρησιμοποιούμενο στο παρελθόν.

Το σπουδαιότερο όλων δυστυχώς δεν ήταν η απουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Άμυνας στην εκδήλωση του στρατού μας αλλά η σύσσωμη παρουσία των επίλεκτων στελεχών της Χρυσής Αυγής. Του βουλευτή και επίδοξου αρχηγού της κ.Κασιδιάρη και των στρατηγών ευρωβουλευτών της κ. Συναδινού, πρώην Διευθυντή Ειδικών Δυνάμεων επί αρχηγίας του στρατηγού κ.Φραγκούλη Φράγκου ο οποίος και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα βρίσκεται σε στενή επαφή με το κ.Μπαλτάκο για τη δημιουργία κόμματος στα δεξιά του κ.Σαμαρά, και κ.Επιτήδειου.

Το φαινόμενο της αναπλήρωσης της επίσημης ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ από την ηγεσία της Χρυσής Αυγής στην παραπάνω εκδήλωση οφείλει να προβληματίσει την ηγεσία του Στρατού μας και να μην επιτρέψει την οικειοποίηση του ένδοξου σώματος των ανδρών και γυναικών των Ειδικών Δυνάμεων του στρατού από εθνικοσοσιαλιστικές οργανώσεις. 

Ένα επίλεκτο σώμα με τον ανθό της νεολαίας που είναι έτοιμο να δώσει τη ζωή του ανά πάσα στιγμή για τις αξίες και τα ιδανικά του λαού μας. Για αυτά τα ιδανικά που στα βουνά της Ηπείρου και της Μακεδονίας οι γονείς των γονιών μας έμειναν ανάπηροι και έγραψαν χρυσές σελίδες στην ιστορία της ανθρωπότητας…