ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ

Εν έτει 2014 μ.Χ. η Ελλάδα δίνει τη μάχη του σκότους. Σύσσωμη η αντιπολίτευση των κ.κ. Τσίπρα, Καμμένου, Κουβέλη, Κουτσούμπα πασχίζει για να κρατήσει κάτω το διακόπτη του ρεύματος της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού. Το λαό χωρίς φως. Ο καθένας για τους δικούς του εθνικούς λόγους και όλοι μαζί για τη Νέα Ελλάδα.

Η Νέα Ελλάδα είναι το λάφυρο που το παρακράτος της χώρας δεν θέλει να αφήσει στα χέρια αγνώστων για πρώτη φορά στην ιστορία της. Τα πετρέλαια αναβλύζουν και μόνο το Ιόνιο και η Κρήτη είναι ικανά για να αλλάξουν την ιστορία της χώρας. Ο αγωγός ενέργειας, το φως της Ευρώπης, είναι έτοιμος να συνδέσει το Ισραήλ με τη Γαλλία και τη Γερμανία και αυτό πρέπει να εμποδιστεί. Οι τράπεζες άλλαξαν χέρια και δεν δανείζουν πια τον παρακρατικό μηχανισμό. Ο Τουρισμός εξελίσσεται στη βαριά βιομηχανία της χώρας που θα παράγει αγαθά για όλους και όχι για λίγους. Η οικονομία αρχίζει να ανθεί και να υπηρετεί την κοινωνία. Η έρευνα ξεκινά στον τόπο που γεννήθηκε. Τα παράσιτα της χώρας ασφυκτιούν από το φως της ενέργειας και της ελευθερίας.

Ποιος θα ελέγξει τη Νέα Ελλάδα. Ό,τι δεν κατάφερε ο Καποδίστριας το 19ο και ο Βενιζέλος τον 20ο έχει την ευκαιρία να πετύχει η οικουμένη τον 21ο αιώνα. Οι ντόπιοι οπλαρχηγοί δεν παρατάνε τα όπλα της τοπικής αντιπροσωπείας. Ο κ.Σαμαράς και κάθε ομοϊδεάτης του είναι ο στόχος. Η εξόντωση του ο αυτοσκοπός όπως και στους παραπάνω. Το σχέδιο γνωστό και δοκιμασμένο. Διαίρει και βασίλευε. Σε όλους υπάρχει η προσωπική φιλοδοξία.

Δεν μπορεί το παρακράτος να περιμένει μέχρι το Φεβρουάριο του 2015 για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Δεν έχει τόσο χρόνο. Ο κ.Σαμαράς πρέπει να πέσει πριν να ανοίξουν τα σχολεία και τίποτε δεν πρέπει να προχωρήσει μέχρι τότε. Οι σκοτεινές διακομματικές υποσχέσεις δίνουν και παίρνουν και το προσκλητήριο του σκότους είναι πανελλαδικό. Δοκιμή για όλους με το λεωφορείο του ανέμου. 

Όποιος δειλιάσει χάνει. Ο νικητής τα παίρνει όλα. Το απόλυτο σκοτάδι ή το απόλυτο φως. Ο λαός αποφασίζει. Η χώρα στα δύο και ο νικητής ένας και γνωστός από τώρα...