ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΔΕΘ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

Για άλλη μία φορά η Διεθνής εμπορική Έκθεση της Θεσσαλονίκης κινδυνεύει να γίνει μία προεκλογική φιέστα. Ο πολιτικός κόσμος και οι ηγήτορές του, ο κ.Σαμαράς και ο κ.Τσίπρας, αδυνατούν να απαγκιστρωθούν από το χθες. Την παροχολογία, τα φλας και τις ψυχολογικές συγκεντρώσεις προπαγάνδας. Την ίδια ώρα που η Ελλάδα κατακλύζεται από τουρίστες και οι Έλληνες με τις οικογένειές τους εγκλωβίζονται στις πόλεις αδυνατώντας να πάνε διακοπές, τα δημοσιεύματα πληθαίνουν για τις στρατηγικές των κ.κ. Σαμαρά και Τσίπρα εν’ όψει των Σεπτεμβριανών και της νέας σχολικής χρονιάς που συνεχώς αναβάλλεται, χωρίς αιτία συντηρώντας ένα νοσηρό παρελθόν.

Δυστυχώς κανείς δεν βλέπει λίγο πιο πέρα, εκεί απέναντι, πώς ο κ.Ερντογάν με μία ακόμα προεδρική εκλογή το 2019 θα ξεπεράσει τον ίδιο τον ιδρυτή της Τουρκίας Κεμάλ Ατατούρκ. Ο ελληνικός λαός δεν θέλει άλλες υποσχέσεις, προγράμματα και δηλώσεις. Ο λαός, η ελληνική οικογένεια θέλει ό,τι και κάθε οικογένεια στον πλανήτη, όντι και η τούρκικη οικογένεια. Πρωθυπουργούς που θα αυξάνουν το βιοτικό επίπεδο των ιδίων και των παιδιών της. Θα μεριμνούν για την ευημερία του και όχι για την ομηρεία του. Θα ξεριζώνουν το στοιχειωμένο κακό της μοίρας τους.

Ο Πρωθυπουργός της χώρας κ.Σαμαράς οφείλει να προσέξει να μην πέσει στη παγίδα του παρελθόντος και ξεκινήσει τη νέα χρονιά με αποτυχία στις καρδιές του λαού. Ο κόσμος θέλει να δει δικαιοσύνη στις καθυστερημένες δίκες των λεηλατών του δημοσίου χρήματος στις υποθέσεις PROTON, ENERGA και εξοπλιστικών μιζών και ελπίδα με δουλειές για τους νέους. Να κερδίσει με έργα την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων που καταφεύγουν σε ολοκληρωτικές λύσεις. Ο λαός έχει βαρεθεί να ακούει για επενδύσεις που δεν έρχονται εξαιτίας της λυσσαλέας μάχης από την κάστα των ολιγαρχών με τους οποίους δυστυχώς ο κ.Σαμαράς δείχνει έτοιμος να συνδιαλλαγεί για να λάβει και αυτός φυσικά στο τέλος ό,τι και οι προηγούμενοι Πρωθυπουργοί. Την απομάκρυνσή του.

Είναι ντροπή να καλούνται 6,3 εκατ. φορολογούμενοι Έλληνες ιδιοκτήτες, ο ελληνικός λαός, να καταβάλλουν 3,2 δις ευρώ στον ΕΝΦΙΑ και σε ένα τραπεζικό λογαριασμό να βρίσκονται 5,2 δις ευρώ, χωρίς να έχουμε μάθει ακόμα τον ιδιοκτήτη τους, με την κάλυψη προφανώς του τραπεζικού συστήματος. Είναι ντροπή ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ.Αθ.Κουτρομάνος να δηλώνει ότι το πολιτικό έγκλημα είναι διαρκές που δεν παραγράφεται και για Ειδικά Δικαστήρια χωρίς να στέλνει στο σκαμνί τους πρωταίτιους που χρέωσαν την Ελλάδα με 320 δις μέχρι το 2009, υποθηκεύοντας τη ζωή και το μέλλον των παιδιών μας. Τι λέει ο έντιμος κ.Πρόεδρος για το γεγονός ότι ακόμα και σήμερα από τη λίστα των 2.062 χρυσών καταθέσεων της περιβόητης λίστας Λαγκάρντ έχουν ελεγχθεί μόλις οι 62. Ποιον θα δικάσει για αυτό το αίσχος. Σίγουρα αν λειτουργούσε η δικαιοσύνη σύμφωνα με το κοινό περί δικαίου αίσθημα όλα θα ήταν διαφορετικά.

Για αυτό ο κ.Σαμαράς πρέπει να επιλέξει στη ΔΕΘ μεταξύ της δημαγωγίας του κ.Τσίπρα και της ηγεσίας του κ.Ερντογάν. Λόγια ή έργα. Σε ποιο παιχνίδι θα παίξει...