ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Η ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ

Τον υπέρ πάντων αγώνων ετοιμάζεται πυρετωδώς να δώσει το παρακράτος της χώρας το φθινόπωρο. Ένα παρακράτος που έντεχνα τις περασμένες δεκαετίες την υποδούλωσε για άλλη μία φορά στην ιστορία της χρεώνοντας 320 δις ευρώ τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Η αποχώρηση του κ.Σαμαρά από την Πρωθυπουργία της χώρας πριν το νέο έτος με την προκήρυξη εκλογών είναι ο αυτοσκοπός και η ΔΕΘ θα αποτελέσει την επίσημη έναρξη της τελευταίας μάχης του πενταετούς πολέμου. Αν δεν πέσει ο Σαμαράς, το 2015 το παρακράτος θα έχει εκπνεύσει. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για αυτό και τους συνεργούς του που αδημονούν για την καταστροφή και τη λεηλασία εκ νέου της χώρας.

Οι ελεγχόμενες ζημιογόνες επιχειρήσεις που ακόμα επιβάλλουν την οικονομική ασφυξία θα περάσουν στα χέρια των τραπεζών και το παρακράτος θα μετρά αντίστροφα πλέον την εξαφάνισή του. Μέσα σε αυτές φυσικά και  επιχειρήσεις ενημέρωσης του κοινού που επί δεκαετίες ήταν τα εργαλεία παραπλάνησης και συγκάλυψης πάσης φύσεως εγκλημάτων. Ο δρόμος ταχείας κυκλοφορίας για το Νέο και τους Νέους θα ανοίξει διάπλατα και τότε όλα θα είναι παρελθόν για αυτούς που καθοδηγούσαν και ποδηγετούσαν την ελληνική κοινωνία και πολιτική.

Η πρόσκληση και επίσκεψη του κατά δήλωση άθεου κ.Τσίπρα στο Άγιο Όρος είναι η πρώτη προπαρασκευαστική ενέργεια. Η ίδρυση νέου δεξιού κόμματος υπερ-πατριωτών για τη λαφυραγώγηση της Νέας Δημοκρατίας από ένα ακόμα πολύτιμο 1%, η διάσπαση του ΠΑΣΟΚ, ο ανένδοτος αγώνας του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς αιτία και αφορμή και με αλόγιστες υποσχέσεις εντός και εκτός των τειχών, η διάλυση της ΔΗΜΑΡ για ένα πολύτιμο 1% που λείπει, η συνεχής υπόδειξη αποχώρησης του κ.Παπούλια έστω και για το καλό της υγείας του, ο έλεγχος του Υπουργείου Αμύνης και η ένταση στα νερά του Αιγαίου, οι ατέρμονες υποσχέσεις για σύμπλευση σε επιρρεπή λόγω οικονομικών αδυναμιών μέσων ενημέρωσης, οι αέρινες δημοσκοπήσεις, η δημιουργία νέων ελεγχόμενων θνησιγενών μέσων ενημέρωσης μίας χρήσης, η δημιουργία εσωστρέφειας και η αναβολή κάθε είδους επενδυτικής και αναπτυξιακής προσπάθειας με ένδικα και μη μέσα, είναι μόνο λίγα από τα όπλα που θα χρησιμοποιηθούν για την πτώση Σαμαρά. Φυσικά και μέσα στη Νέα Δημοκρατία θα χρειαστούν οι πρόθυμοι ηγήτορες για να δώσουν τη χαριστική βολή την κατάλληλη ώρα.

Τα κόκκινα δάνεια των αμαρτιών του παρελθόντος, το εξωτερικό χρέος και οι νέες σχέσεις με τους δανειστές της έκλυτης ζωής της χώρας των προηγούμενων κυβερνήσεων ή δεν πρέπει να ρυθμιστούν από την Κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου και αυτό θα είναι το ύψωμα που θα εφορμήσουν να κατακτήσουν το φθινόπωρο και οι δύο αντιμαχόμενοι. Κράτος και Παρακράτος. Αρχηγοί και λαός.

Ο ισχυρότερος και εξυπνότερος στο πεδίο της μάχης θα κερδίσει την κοινωνία και το έπαθλο…