ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΕΡΙΦΡΟΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Σε μετρ της αδιαφορίας προς το  Σύνταγμα αναδεικνύεται ο τέως Πρωθυπουργός της χώρας κ.Κώστας Καραμανλής σύμφωνα μέ έγκυρα δημοσιεύματα (http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26509&subid=2&pubid=113344712). Ο άνθρωπος που κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης της Ελλάδας από τον ίδιο ανοιγόκλεινε την ελληνική  Βουλή κατά το δοκούν και προκαλούσε εκλογές ανάλογα το πολιτικό συμφέρον της παράταξης που ηγείτο, πάντα φυσικά επικαλούμενος εθνικούς λόγους, συνεχίζει να αρέσκεται σε προτάσεις αλλοίωσης του Συντάγματος της χώρας, το οποίο για τους αδαείς προβλέπει βουλευτικές εκλογές ανά τέσσερα έτη.

Παρέλαβε το 2004 ως εθνικός σωτήρας ένα Κράτος που χρωστούσε στους βάρβαρους δανειστές μας εκατοντάδες δις ευρώ και παρέδωσε το 2009 με έκτακτες εκλογές ένα Κράτος που χρωστούσε στους βάρβαρους δανειστές μας άλλα τόσα δισ. ευρώ.

Τώρα ξαφνικά  εμφανίζεται κατά μία περίεργη σύμπτωση στην ίδια πολιτική γραμμή με τους κ.κ. Τσίπρα και Καμμένο να εισηγείται έκτακτες εκλογές με πρωτοβουλία μάλιστα του ίδου του Πρωθυπουργού κ.Σαμαρά. 

Το πολιτικό συμπέρασμα είναι ότι για να μη διστάζουν οι παραπάνω πολιτικοί άνδρες να επιθυμούν μία κοινωνία διαφορετική από το Σύνταγμα είναι βέβαιο ότι ένα μέρος της κοινωνίας που τους υποστηρίζει ρέπει προς την πολιτική ανωμαλία της χώρας, με ό,τι επικερδές  φυσικά αυτό συνεπάγεται για τους εμπνευστές της και τους πάσης φύσεως πολιτικούς ινστρούχτορες τους…