ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ




Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ελλάδα δεν πέθανε για άλλη μία φορά και όχι μόνο επέζησε της παγκόσμιας κρίσης αλλά έβαλε με τη βοήθεια των βαρβάρων και γερά θεμέλια για ένα πρωταγωνιστικό ρόλο στον 21ο αιώνα.


Η οικονομική κρίση της Ελλάδας ήταν μία μοναδική κρίση, σύμφωνα με όλους τους αναλυτές που δυσκολεύτηκαν να την κατανοήσουν. Δεν υπήρχε στα βιβλία της παγκόσμιας οικονομίας εξήγηση πως ένα αναπτυγμένο κράτος μπορούσε ταυτόχρονα να είναι τόσο σάπιο στο εσωτερικό του και να επιβιώνει. Όταν η δυσωδία έγινε αισθητή σε όλο τον πλανήτη ήταν αργά για δάκρυα. Ο παγκόσμιος ιός συνέγειρε τον αναπτυγμένο πολιτισμό της Δύσης και τον αντιμετώπισε με σθένος.


Σήμερα πλέον η Ελλάδα έχει αναμφισβήτητα οικονομικά μεγέθη, ένα συνειδητοποιημένο λαό και ένα Κράτος που αλλάζει. Αλλάζει γιατί η ίδια η κοινωνία θέλει να αλλάξει. Το τραπεζικό σύστημα είναι πια θωρακισμένο σε δολιοφθορές και όλοι αναμένουν ένα καλύτερο αύριο στις επιχειρήσεις και στις οικογένειες τους.

Οι πολεμοχαρείς της επικοινωνίας είναι πια ορατοί και κάθε σατανικό τους σχέδιο δεν βρίσκει πρόσφορο έδαφος εκεί που κάποτε κυριαρχούσε και υπόβαλλε τους έλληνες σε καταναγκαστική διαβίωση. Ο ελληνικός λαός περιμένει από την εκλεγμένη Κυβέρνηση του την επόμενη ημέρα και όχι από τις θείες μειοψηφίες που ρήμαξαν τη χώρα όλα τα χρόνια της δικτατορίας, κυριολεκτικής και μεταφορικής.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να αυτοκτονήσει πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά και η μόνη λύση πλέον για τους διασπαστές της είναι η εξωτερική επέμβαση. Μία άλλη χώρα με διαφορετική στρατηγική, με ελεγχόμενους ηγέτες, με διαφορετική κοινωνία επιχειρείται να γίνει ο φορέας της διάλυσης της Ελλάδας. Με το μανδύα της αλληλεγγύης και την κατάλληλη προπαγάνδα να πέσει η Ελλάδα στην παγίδα του εχθρού που διαβιεί μέσα της και υφαίνει το ιστό. Να θυσιάσει τους κόπους και τα όνειρα πέντε ετών αυτών που πραγματικά ένοιωσαν το Μνημόνιο και όχι αυτών που διαμαρτύρονται και αδημονούν να ανοίξουν τους λογαριασμούς τους στην Ελβετία για να υπενοικιάσουν τις ελληνικές ψυχές της δραχμής. Οι συνεργάτες της δολοφονίας της Ελλάδας αδίστακτοι και τρομοκράτες.

Ο αιώνας φυσικά δεν γυρίζει πίσω και η ανθρωπότητα αγκαλιάζει την γνώση. Αν η Ελλάδα πρωταγωνιστήσει όπως έχει ιστορικό χρέος τουλάχιστον στην Ευρώπη θα φανεί σύντομα ίσως και τις επόμενες εβδομάδες. Όταν θα ηχήσουν τα τύμπανα του Πολέμου μεταξύ του χθες και του αύριο. Όταν κάποιοι θρασύδειλοι θα επιχειρήσουν συνωμοτικά να δολοφονήσουν τη χώρα στο όνομα της σωτηρίας της και θα βρεθούν να κείτονται στο χρονοντούλαπο της άγραφης ελληνικής ιστορίας...