ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΑΧΗ



Την ηρωική του έξοδο δείχνει να έχει αποφασίσει και να αναζητεί μόνο τον τρόπο ο εκλεγμένος δημοκρατικά Πρωθυπουργός της χώρας κ. Αντώνης Σαμαράς, μαζί με τον περίγυρό του και τον συνεταίρο του στην Κυβέρνηση κ.Βενιζέλο. Μία οικιοθελή έξοδο που φυσικά θα συνοδευτεί είτε το πιθανότερο από αντιδημοκρατικές εκφάνσεις ειδικού σκοπού είτε από άκαιρες βουλευτικές εκλογές κατά παράβαση του Συντάγματος, με αποκλειστικό σκοπό την αντικατάσταση του ιδίου στις μετεκλογικές συναλλαγές.

Το ευρώ έπεσε βαρύ για την Ελλάδα η οποία αδυνατεί ως λαός να αποποιηθεί το δόγμα του ρουσφετιού και του μπαξισιού το οποίο αποτέλεσε το θεμέλιο λίθο της σύγχρονης ιστορίας της, απομεινάρι της οθωμανικής διακυβέρνησης για 400 χρόνια με τη συνδρομή των τότε αρχών και προεστών του τόπου. Η αναμφίβολα ιστορική στιγμή της εισόδου της Ελλάδας επί Πρωθυπουργίας Σημίτη κατέδειξε δυστυχώς αμέσως το βαθμό αλληλοσεβασμού των Ελλήνων όταν σε μία νύχτα οι εκατό δραχμές έγιναν 1 ευρώ, κλέβοντας ο ένας τον άλλο και νοθεύοντας την ευρωπαϊκή νοοτροπία. Φυσικά χρειάστηκαν νέα δάνεια για να συγκλίνει το μπαξίσι με το ευρώ και στο τέλος μία ιστορική και αποκρυφείσα χρεοκοπία για να ξεκινήσει ένας απελπισμένος και μάταιος τελικά πόλεμος μετάλλαξης της ελληνικής κοινωνίας.

Αύριο με την ιστορική συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου θα πέσει και η ταφόπλακα στην Ελλάδα. Η στρατηγική αποτυχία του ανένδοτου αγώνα εναντίον όλων αυτών που υπέγραψε και δεν τήρησε η Ελλάδα, μαθηματικά και σύντομα, θα οδηγήσει σε πολιτική αναταραχή, οικονομική και κοινωνική περιπέτεια και παγκόσμιο εξευτελισμό. Οι Ευρωπαίοι εν αντιθέσει με τον κ.Τσίπρα έχουν πλάνο Β, που δεν αποκλείεται βέβαια να είναι και το ίδιο με αυτό του κ.Τσίπρα ο οποίος ενδεχομένως να αδυνατεί να το αρθρώσει και να το επωμιστεί ιστορικά. Take it or Leave it οι "κουτρόφραγκοι" δανειστές και ο κ.Σαμαράς δείχνει να έχει συγκαταθέσει και καταθέσει τα όπλα για την παράδοση της χώρας στις "διάνοιες" ντόπιους δυνάστες του πατριωτισμού. Φυσικά είναι δεδομένο ότι θα εξασφαλίσει και αυτός για την πρωτοβουλία του τη μετέπειτα επικοινωνιακή ασυλία του, όπως και οι προκάτοχοί του που φόρτωσαν τις γενιές μας με 300 δις ευρώ ηθικό και χρηματικό χρέος υποταγής και κυκλοφορούν ακόμα ανάμεσά μας.

Τι φοβάται ο κ.Σαμαράς και δεν υλοποιεί τις δεσμεύσεις της χώρας δεν είναι κατανοητό ώστε να μπορεί να εξηγήσει την αλλοπρόσαλλη στρατηγική του τις τελευταίες εβδομάδες. Γιατί να μην καταγράψει η πολιτική ιστορία του τόπου τους νταήδες βουλευτές της συγκυβέρνησης που θα καταψηφίσουν τα νομοσχέδια που έχουμε δεσμευτεί να ψηφίσουμε. Γιατί το όνειρο του Νεοέλληνα πρέπει να είναι μία πλούσια ζωή δημοσίου υπαλλήλου, μία αισχροκέρδεια εμπόρου, μία ανέμελη ζωή συνταξιούχου. Γιατί όλα να γίνονται στο παρασκήνιο για την κρισιμότερη ίσως στιγμή της ιστορίας του 21ου αιώνα. 

Η συνειδητή αποπομπή μας από την Ευρώπη και το ευρώ, με τη βούληση του λαού φυσικά, είναι νομοτελειακό ότι θα επιφέρει και εθνικές στιγμές ανάλογες των βουλευτικών εκλογών του 1920 και της αποπομπής του Βενιζέλου. Δυστυχώς η Κρήτη πια δεν έχει Βενιζέλους εν αντιθέσει με τη Θεσσαλονίκη. Γιατί να μην ξέρουν οι επόμενες γενιές ποιοι βουλευτές δεν ψήφισαν και έριξαν την Κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου. Πάλι θα αναζητούμε την Εύα όπως στην πτώση Παπανδρέου που θα προσφέρει, ίσως με αντρική μορφή αυτή τη φορά, το μήλο στον κ.Σαμαρά. 

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ΥΕΝΕΔ δεν σταμάτησε να εκπέμπει ποτέ στην ελληνική κοινωνία. Η ΥΕΝΕΔ κέρδισε τη διάσπαση της χώρας. Η ΥΕΝΕΔ δηλητηρίασε τον ελληνικό λαό με την πίστη ότι η ελευθερία είναι πολύ ακριβή για την Ελλάδα. Απλά οι ιθύνοντες της ΥΕΝΕΔ άλλαξαν στολή και φόρεσαν κοστούμια και ταγιέρ έγιναν Υπηρεσία Ενημέρωσης Ελληνικού Λαού, με οποιοδήποτε όνομα πολιτικού κόμματος για να εκφράζουν δημοσκοπικά μία αντίθετη ουτοπία από τη δικτατορία εξίσου βέβαια διαλυτική σε κάθε κοινωνία. Την ουτοπία του κομμουνισμού, της συλλογικής ανευθυνότητας,  που λόγω της συμφωνίας της Γιάλτας έπρεπε να φέρει ένα άλλο όνομα για να διατηρεί υποταγμένη την Ελλάδα εσαεί. Τους κομισάριους που προστρέχουν τα τελευταία χρόνια στα άκρα για να ανέβουν ξανά τα σκαλιά της εξουσίας που κατέβηκαν το 2009 για να λεηλατήσουν και να γκρεμίσουν την Ευρώπη των καταπιεστών.

Τα κοιτάσματα υδρογοναθράκων ισοδυναμούν πλέον με το χρέος, οι αγωγοί ενέργειας της Ευρώπης και τα πλεονάσματα μέσα σε λίγα χρόνια απειλητικά όσο και το Euro του 2004 και η επιστροφή στις ρίζες μας, στους στημένους αγώνες, τα αιώνια δάνεια, το χρέος και τους τόκους στη ζωή μας είναι πλέον η κεντρική επιλογή μας με μία αριστουργηματική αυθυποβολή.  Η μικρότερη σύντομα Ελλάδα θα παραμείνει μέχρι τις αρχές του 22ου αιώνα σταθερή στις ιστορικές ιδέες και αξίες της επίκυψης, σύμφωνα με τις προσεχείς επιλογές των κυβερνώντων...

ΥΓ. Τιμή σε αυτούς που παλεύουν και σε όσους έπεσαν για μία Ελλάδα χωρίς δούλους.