ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

 Δημοσιεύτηκε 8 Δεκ 2014


Ο ένας μετά τον άλλο εκφράζουν την αγωνία τους για την έναρξη της διαδικασίας αντικατάστασης του κ. Παπούλια ως Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας με την έλευση του νέου έτους 2015 μ.Χ. Όλοι δείχνουν να επιθυμούν να προκαλέσουν πολιτική αστάθεια το συντομότερο και να απαλλαγούν από την σημερινή Κυβέρνηση και τον κ.Σαμαρά, με την ελπίδα ότι ο κ.Τσίπρας θα σηκώσει το σταυρό της κατάλυσης της συνταγματικής τετραετίας της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας μας. 

Οι επίδοξοι διάδοχοι του κ.Σαμαρά εντός Νέας Δημοκρατίας,  ο συνοδοιπόρος κ.Βενιζέλος με τον σύντροφο κ.Λοβέρδο, ο ανυπόμονος κ.Τσίπρας με τους πολιτικούς υποστηρικτές του κ.κ. Κουβέλη και Καμμένο και άλλοι δείχνουν να αδημονούν για την κούρσα της ανατροπής της Κυβέρνησης και να δυστροπούν για την επιμονή του κ.Σαμαρά να μην τους εισακούει.

Κανείς βέβαια από τους παραπάνω δεν σκέφτεται και δεν αναφέρεται σε έναν Έλληνα ή μία Ελληνίδα που να μπορεί να ενώσει συμβολικά τους Έλληνες. Όλοι θέλουν την προσφυγή στις κάλπες και το διχασμό για ένα άλλο αλισβερίσι εξουσίας χωρίς τον ενοχλητικό κ.Σαμαρά. Το 2016 είναι γεγονός ότι απειλεί την ύπαρξη των αντιμνημονιακών κομμάτων που φαντάζουν πια ως τα συμπαθή κομμουνιστικά κόμματα στις πλατείες της Ανατολικής Ευρώπης την δεκαετία του '90. Πολύ περισσότερο οι βουλευτικές εκλογές του 2016 απειλούν θανάσιμα τις συμμορίες που κατάκλεψαν την Ελλάδα και οδηγούνται στις δικαστικές αίθουσες ραδιουργώντας επικοινωνιακά για μία εθνική καταστροφή.

Η Ελλάδα δεν χρειάζεται νέους Πρωθυπουργούς και νέους εξουσιαστές. Τα κόμματα είναι αδιάφορα πλέον στην ελληνική κοινωνία και αν δεν αλλάξουν θα συνεχίσουν να αντικατοπτρίζουν το κοινωνικό αδιέξοδο της άρνησης αποδοχής της πραγματικότητας. Τα κόμματα θα συνεχίζουν να εξανεμίζονται όπως η ΔΗΜΑΡ, οι ΑΝΕΛ και η Χρυσή Αυγή όσο δεν επενδύουν στην ελπίδα και την αισιοδοξία. Η Ελλάδα χρειάζεται ευημερία και η πολιτική αστάθεια που τεχνηέντως προσπαθεί ο κ.Τσίπρας να χρεώσει στους άλλους και οι διακομματικοί σύμμαχοι που συνδράμουν ξεδιάντροπα δεν μπορεί παρά να φέρει δυστυχία νομοτελειακά. 

Οι ξένοι δανειστές δεν συγκινούνται από ρητορείες και ιστορίες και το παρακράτος της χώρας είναι πολύ αδύναμο για να τους εκβιάσει. Η Ρωσία, μία ολόκληρη αυτοκρατορία υποτάσσεται στον αιώνα της ελευθερίας και της ενέργειας. Οι μέτριοι Έλληνες που αναδείχθηκαν σε όλες τις θέσεις εξουσίας εντέχνως και επιμένουν δικτατορικά να μονοπωλούν την κοινωνία, αν δεν αποχωρήσουν και επιμείνουν να υπάρχουν και το 2015 το μόνο που θα καταφέρουν είναι να διαλύσουν τη χώρα σε πόλεις κράτη και σε άλλα κράτη.

Οι αγορές είναι πολύ αυστηρές στην αποτίμηση των κοινωνιών και ο κ.Τσίπρας αν επιλέξει να μείνει απέξω από αυτές θα πρέπει να λύσει και το επισιτιστικό πρόβλημα, μίας κοινωνίας που φυσικά θα πρέπει να επιλέξει να ζήσει σε έναν προηγούμενο αιώνα για να τον εμπιστευτεί. Μία ζωή χωρίς ελευθερία και εντιμότητα, αντιστρόφως ανάλογη ως τα υλικά αγαθά για τους πολλούς με αυτή της προηγούμενης δεκαετίας που διακρίθηκε για τον επιχειρηματικό και το πολιτικό οχετό...