ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΣΕ ΠΟΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΓΓΥΑΣΤΕ, Κε ΤΣΙΠΡΑ;

Δημοσιεύτηκε 29 Δεκ 2014

Ο κ.Τσίπρας επιχειρεί ωμά να παραπλανήσει τον ελληνικό λαό. 

"Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των συμμάχων του θα εγγυηθεί χωρίς καμιά υποσημείωση και κανένα αστερίσκο τις καταθέσεις των πολιτών στις ελληνικές τράπεζες. Σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τους Ευρωπαίους εταίρους. Τελεία και παύλα στα παραμύθια του τρόμου".

Υπόσχεται έντεχνα εγγυήσεις για κάτι που δεν ελέγχει ο ίδιος. Με δηλωμένη θέση του κ.Ντράγκι την μη αποδοχή των ελληνικών κρατικών ομολόγων σε περίπτωση απόκλισης των συμφωνημένων στο Μνημόνιο ο κ.Τσίπρας προσπαθεί να υφαρπάξει την ψήφο του ελληνικού λαού αναμένοντας την μετέπειτα απομάκρυνσή του από το Ταμείο.

Τα παραμύθια τρόμου που έγκυρα μέσα πλέον καταγράφουν ανακαλύπτοντας το ξεχασμένο Grexit ο κ.Τσίπρας προσπαθεί να τα αντικαταστήσει με υπνωτικά παραμύθια της Χαλιμάς.

Αν είστε τόσο σίγουρος κύριε Τσίπρα, που μακελεύσατε σήμερα την πολιτική ζωή του τόπου προς όφελος των μιζαδόρων του χθες, να δεσμευτείτε δημόσια για την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ και τον πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Να απορρίψετε τα παραμύθια των δύο ευρώ και την αποστολή αυτοκτονίας της Ελλάδας προς όφελος του κ.Ρέντσι, που έσπευσε σήμερα κιόλας να απομονώσει τη χώρα μας και το μεταδοτικό ιό της.

Η κεκαλυμένη προπαγάνδα σας δεν μπορεί να καλύψει την αγωνία των Ελλήνων και των επιχειρήσεων που έφτυσαν αίμα για να σταθούν στα πόδια τους μέσα στην καταιγίδα της μίζας, για να δουν το φως για πρώτη φορά στην ιστορία τους, στην ίδια τη χώρα τους. 

Το φως που θέλετε να εξαφανίσετε με το κομμουνιστικό μοντέλο του κρατισμού που υπόσχεστε σε ένα άλλο νόμισμα, σε μία άλλη υποταγή...