ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΟΣ

Δημοσιεύτηκε την 17 Δεκ 14

Το σημερινό, δεικτικό και απογοητευτικό για τη δημοκρατία, αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας επιστρέφει με μεγαλύτερη ορμή στους εμπνευστές του.

Η δεδομένη προσφυγή στις κάλπες στο τέλος Ιανουαρίου, κατ’ απαίτηση του κ.Τσίπρα, εξωθεί τους κ.κ. Βενιζέλο, Καμένο και Κουβέλη εκτός Κοινοβουλίου. Η λανθασμένη αναβολή προ διετίας της συνένωσης των ευρωπαϊκών δυνάμεων, με εκφραστές τους κ.κ. Σαμαρά και Παπανδρέου, δείχνει να σκιαγραφείται στο άμεσο μέλλον και έχει θέσει σε συναγερμό τις δυνάμεις εγκατάλειψης του ευρώ.

  Η έκφραση της λαϊκής βούλησης αναγκάζει τους κ.κ.Βενιζέλο, Καμένο και Κουβέλη να κινηθούν και να εμπνευστούν κάποια διέξοδο για την πολιτική τους επιβίωση. Σε περίπτωση που δεν πετύχουν με ένα πρόσχημα την έξωση του κ.Σαμαρά από το Μέγαρο Μαξίμου, για έναν ειδικό σκοπό, είναι πολύ πιθανό να αποτελέσουν τις παράπλευρες απώλειες των εμπνευστών της πολιτικής αποσταθεροποίησης. 

Η κα Μπακογιάννη και ο κ.Καραμανλής έχουν την επιλογή να αναμένουν τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών και να συνδράμουν στην αντιμετώπιση της αυτοκτονικά σαγηνευτικής πολιτικής και βόλεψης του κ.Τσίπρα ή να δυναμιτίσουν την Κυβέρνηση Σαμαρά πριν από τις κάλπες. Οπωσδήποτε η αυριανή συνάντηση Μητσοτάκη Καμένου όπως και η εσωτερική αναταραχή στο ΠΑΣΟΚ προμηνύουν τον νυν υπέρ πάντων αγώνων από πλευράς αυτών που δεν επιθυμούν να αποτυπωθεί η λαϊκή βούληση, η οποία στην ουσία θα είναι ένα δημοψήφισμα ευρώ ή δραχμής.

Δεν υπάρχει Έλληνας που να πιστεύει ότι οι σύντροφοι του κ.Τσίπρα σε περίπτωση ανάληψης της εξουσίας θα αποδεχτούν τους ευρωπαϊκούς κανόνες ζωής και οικονομίας. Η λαϊκή βούληση θα έχει εκφραστεί οι σημερινές οικονομίες από την πάλαι ποτέ ισχυρή Ρωσία είναι ενδεικτικές.

Τα ψηφοδέλτια θα αρχίσουν να καταρτίζονται άμεσα καθόσον στη σκληρή μάχη της δημοκρατίας τον παγωμένο Ιανουάριο θα κερδίσει ο καλύτερα προετοιμασμένος. Ο χρόνος δεν είναι για χάσιμο για όλους τους πρωταγωνιστές των πρόωρων βουλευτικών εκλογών, του κ.Τσίπρα φυσικά...