ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Δημοσιεύτηκε 23 Δεκ 14

Την ώρα που όλα δείχνουν να οδεύουμε εκεί που θέλει ο κ.Τσίπρας, για να πάρει στα χέρια του την τύχη της χώρας, τίποτα δεν θα γίνει τελικά, όπως το επιθυμεί.


Το παρακράτος δεν έχει τη δυνατότητα να θυσιάσει τόσους μαχητές του για να ρισκάρει να χάσει την 25η Ιανουαρίου 2015 από τον ελληνικό λαό. Έναν λαό που είναι πολύ ώριμος πια και υπεύθυνος για να αρνηθεί να αυτοκτονήσει και να παραδώσει την εξουσία σε συνιστώσες της πολιτικής, για να διαχειριστούν τη ζωή των γενεών του στην παγκόσμια αρένα.

Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου με την υπαιτιότητα των κ.κ. Τσίπρα, Καμένου, Κουβέλη, της Χρυσής Αυγής και μερικών ανεξάρτητων μεμονωμένων δεν θα γίνουν ποτέ για δύο λόγους. 

Ο πρώτος λόγος είναι ότι η προκήρυξη εκλογών θα έχει συνέπεια τον πολιτικό θάνατο των κ.κ. Βενιζέλου, Καμένου και Κουβέλη, μαζί με την πάντα χρήσιμη σε έκτακτες ανάγκες Χρυσή Αυγή. Ο κ.Βενιζέλος θα χαθεί οριστικά στην πολιτική ιστορία με την επανεμφάνιση του κ.Παπανδρέου που πλέον είναι δεδομένη και την προσέλκυση ό,τι απέμεινε από το ρομαντικό ΠΑΣΟΚ, που προδόθηκε αναζητώντας τη χαμένη αλλαγή. Αν ένας Παπανδρέου δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ τότε μόνο ένας Παπανδρέου έχει το δικαίωμα στη συνείδηση των αγνών οπαδών του να το αντικαταστήσει. Η απώλεια του κ.Βενιζέλου είναι πολύ οδυνηρή για κάποιους που στο πρόσωπό του θεωρούσαν ότι έβλεπαν, εν αγνοία του πιθανόν, τον χρυσό μπαλαντέρ της επόμενης Κυβέρνησης των Αριστερών. 

Ο κ.Καμένος με τις αλλοπρόσαλλες πολιτικές του επιλογές κατάφερε να αναλώσει την έννοια του πατριωτισμού όπως απερίσκεπτα είχε κάνει στο παρελθόν και ο κ.Καρατζαφέρης που είχε οικειοποιηθεί πολιτικά και πετυχημένα αρχικά την Πατρίδα. Ευτυχώς για τον κ.Καμένο δεν αποκαλύφθηκαν εξωχώριες καταθέσεις, εταιρείες και άλλες εξαρτήσεις για να αμαυρώσουν τους εναπομείναντες ψηφοφόρους του, που δεν είναι αρκετοί πλέον για να του δώσουν το εισιτήριο για την επόμενη Βουλή. Οπωσδήποτε η πολιτική εξαφάνιση του κ.Καμένου θα είναι μία απώλεια για το πατριωτικό κοινό. 

Ο κ.Κουβέλης με ποσοστά κατώτερα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ανεξήγητη εμμονή στην πολιτική αποσταθεροποίηση, που όλοι εύχονται να μην ακολουθηθεί και από οικονομική και κοινωνική, έχει απωλέσει πέρα από την κοινοβουλευτική ύπαρξη του θνησιγενούς κόμματος του και το ηθικό έρεισμα για μία οικουμενική θέση στο μέλλον. 

Οι πρόωρες εκλογές θα αποσύρουν και τη Χρυσή Αυγή από τη Βουλή που σε μεγάλο βαθμό βρίσκεται ήδη στη φυλακή η οποία προσέλκυσε δυσανάλογη μερίδα του λαού εν αγνοία προφανώς της ναζιστικής παραστρατιωτικής δομής της που προφανώς ήρθε για να αντικαταστήσει την απροθυμία των Ένοπλων Δυνάμεων να διαφυλάξουν την εσωτερική τάξη όπως κατά κόρο δημοσιεύτηκε το 2008 με τον ανεξήγητο θάνατο ενός παιδιού για άγνωστο λόγο.

Όλες αυτές οι απώλειες είναι πολλές για να αναπληρωθούν από αντάξιους πολιτικούς αντικαταστάτες για να επιτρέψουν τη διεξαγωγή βουλευτικών εκλογών άμεσα.

Ο δεύτερος λόγος και ο πιο σοβαρός είναι ότι με τις εκλογές και τη δημοκρατική έκφραση του λαού υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να καταστραφεί μία για πάντα το εύθραυστο προφίλ του κ.Τσίπρα. Αν ο λαός διαψεύσει την κρίσιμη ώρα τις αμφιλεγόμενες δημοσκοπήσεις που κινούνται πια στο όριο του στατιστικού λάθους και αναδείξει έστω και από αίσθημα αυτοσυντήρησης και άρνησης μίας εθνικής αυτοκτονίας τον κ.Σαμαρά ως νικητή, ο κ.Τσίπρας δεν θα έχει άλλο δρόμο από την πρόωρη πολιτική συνταξιοδότηση, που τόσο απεχθάνεται η Ευρώπη ως ιδέα. Σε συνδυασμό πλέον με την ανάδειξη ευρωπαϊκών  πολιτικών προσωπικοτήτων όπως οι κ.κ. Παπανδρέου και Θεοδωράκης, Λυκούδης για τη συγκρότηση της πρώτης ειλικρινούς Κυβέρνησης συνεργασίας, το όνειρο της εξόδου από το ευρώ για τους συντρόφους της Λαϊκής επανάστασης της Ελλάδας εν έτει 2015 μ.Χ. και τους σκοτεινούς και φανερούς εμπνευστές της μπορεί να αποδειχθεί δυσβάστακτο και μοιραίο για τις ελίτ της χώρας, που κρατούσαν στα χέρια τους ή καλύτερα στις τσέπες τους την Ελλάδα για δεκαετίες.

Για όλα τα παραπάνω λοιπόν δεν υπάρχει περίπτωση διεξαγωγής πρόωρων βουλευτικών εκλογών. Με κάθε τρόπο το παρακράτος θα εκβιάσει, θα φοβίσει, θα σαγηνέψει και θα ελκύσει τον κ.Σαμαρά στο να αποδεχθεί μία τιμητική αποστρατεία από τη διακυβέρνηση της χώρας για το καλό της Πατρίδας, όπως αυτή ορίζεται στα τραπεζικά ιδρύματα της Ελβετίας και άλλων συμμάχων κρατών των ντόπιων κατοχικών δυνάμεων της πνευματικής υποδούλωσης των πολιτών της ελληνικής Δημοκρατίας. Θα του δώσουν να καταλάβει με κάθε τρόπο ότι δεν μπορεί αυτός να αναγεννήσει την Ελλάδα σε μία χώρα που πλέον γεννάει μόνο με καισαρικές τομές, χωρίς πόνο. Τρομοκρατημένη και πολεμικά ντροπιασμένη αν χρειαστεί.


Ένα πλήθος προβεβλημένων και ανυπόμονων Ελλήνων πολιτικών, εντός και εκτός της χώρας, μαζί με ένα άλλο πλήθος αφελών προσωπικοτήτων είναι διατεθειμένα να αντικαταστήσουν τον κ.Σαμαρά σε έναν τόσο ιερό σκοπό όσο η αποφυγή της δημοκρατικής έκφρασης του ελληνικού λαού...