ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΑΤΟΛΜΟΣ Ο Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Δεύτερες σκέψεις και επίδειξη πολιτικής δειλίας σε κρίσιμες στιγμές εκ μέρους του Γεωργίου Α. Παπανδρέου, σύμφωνα με πληροφορίες, ανοίγουν το δρόμο για συγκυβέρνηση Τσίπρα και Βενιζέλου μετά τις πρόωρες εκλογές που προκαλεί ο πρώτος. Ταυτόχρονα διατήρηση των τετριμμένων επιλογών για τους ευρωπαϊστές στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές του Ιανουαρίου 2015 προς όφελος του κατεστημένου.


Οι μεγάλες στιγμές απαιτούν μεγάλους άνδρες και παρά τη γενναιότητα του 2009 από τον κ.Γεώργιο Α. Παπανδρέου, όταν ανέλαβε να διασώσει την ρημαγμένη Ελλάδα και να τη διατηρήσει στο ευρώ, τώρα δεν δείχνει αποφασισμένος να τολμήσει, για να δώσει μία διέξοδο σε μία ευρωπαϊκή Κυβέρνηση συνεργασίας μετά τις εκλογές, με το πρόσχημα του περιορισμένου χρόνου.

Αλλαγή επιζητά ο κ.Γ.Α.Παπανδρέου, όπως κάποτε ένας λαός το 1981 πίστεψε σε μία αλλαγή που δεν ήρθε ποτέ και πληρώθηκε ακριβά, αλλά δεν τολμά να την προσφέρει. Με 300 δις ευρώ χρέος πια είναι πολύ κοινότοπο να αναζητείται μία πολιτική σιγουράντζα, για να εμπνεύσει κάποιος.  Φυσικά ο χρόνος δεν μπορεί να περιμένει.


Ένα φιλί πολιτικής ζωής στον κ.Βενιζέλο από τον κ.Παπανδρέου και όπως λένε και οι μαχητές το να σκοτωθεί κάποιος σε μία μάχη είναι μοιραίο, το να σκοτωθεί και δεύτερος από τον ίδιο λόγο είναι εγκληματικό. Ο κ.Παπανδρέου καταφέρνει το ασυγχώρητο πολιτικά για τον ίδιο. Να σκοτωθεί ο ίδιος για δεύτερη φορά και από τον ίδιο λόγο. Κρίμα.

Το συμπέρασμα είναι ότι αναζητείται απεγνωσμένα ένας νέος πολιτικός που να μην εκπροσωπεί τη γενιά της υποθήκης της Ελλάδας, να έχει ευρωπαϊκό προσανατολισμό για να εξισορροπήσει την πολιτική ανωμαλία που υπόσχεται ο κ.Τσίπρας και να εμπνεύσει δημοκρατικά τον ελληνικό λαό. 

Ο ευρών λαός αμειφθήσεται!...