ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΛΑΘΗ

Δημοσιεύτηκε 27 Δεκ 14

Για άλλη μία φορά η Ελλάδα διχάζεται για να επικρατήσει η ολιγαρχία του τόπου και να την κρατήσει υποταγμένη και εξαρτημένη. Ο κ.Τσίπρας εμφανίζεται να σχεδιάζει να επαναλάβει τα στρατηγικά λάθη του κ.Καραμανλή που έσπρωχνε άσκοπα μία ολόκληρη κοινωνία και το στρατό της για μία δεκαετία στην αγκαλιά της Ρωσίας χωρίς κανένα όφελος. Φυσικά αυτή η ανωμαλία σε σχέση με την εθνική επιλογή της συμμετοχής της Ελλάδας στο δυτικό πολιτισμό, το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, πληρώθηκε ακριβά το 2009 όταν ήρθε ο λογαριασμός.

Η Ελλάδα απομονώθηκε και χλευάστηκε για την απροθυμία της συμμετοχής στις δύσκολες αποστολές των χωρών τη Δύσης μετά τον Ψυχρό Πόλεμο. Τα κέρδη ήταν μηδαμινά από τη ρωσοφιλία των ηγετών της, εκτός φυσικά από αυτούς που πλήρωναν διπλά όπως κατέθεσε ο αρχιμιζαδόρος αξιωματικός κ.Κάντας. Η καταστροφική απόφαση του τότε Πρωθυπουργού που οραματιζόταν αγωγούς έφερε ως επακόλουθο και την εκδίωξη της Ελλάδας από τα Βαλκάνια που πρωτοστατούσε την δεκαετία του '90, με πολύ κόπο.

Τώρα για μία άλλη φορά οι ίδιοι εσωτερικοί κύκλοι αποσταθεροποίησης ποντάρουν την τύχη του λαού στους Κινέζους και τους Ρώσους που αποχωρούν από το διεθνές προσκήνιο ηττημένοι, εκμεταλλευόμενοι ασύστολα εμπορικά ακόμα και θανόντες μοναχούς που άλλα είπαν και άλλα κατάλαβαν. Μάλιστα επιθυμούν με θράσος μετά την εκδίωξη του κ.Σαμαρά την ανάληψη της ευθύνης για την καταστροφή του από τον ίδιο το λαό, με δημοψηφίσματα και οικουμενικές Κυβερνήσεις ειδικού σκοπού.

Προτάσσουν την Ελλάδα εν αγνοία της ως όμηρο από τα νώτα της Δύσης και την Ουκρανία από τα βόρεια για να περισφίξουν και διαλύσουν στα δύο την Ευρώπη και το ευρώ. Φυσικά όποιος είναι προδότης και όποιος βρίσκεται στη μέση της μάχης δεν μπορεί παρά να ελπίζει σε δυστυχία και κακό τέλος. Η Ελλάδα δεν θα διαλύσει την Ευρώπη ποτέ, ανάβοντας το φιτίλι σε μια καυτή έτσι και αλλιώς γαλλογερμανική σχέση.

Η Ελλάδα πρέπει να σταματήσει να είναι έρμαιο των ξένων δυνάμεων και των ντόπιων δυναστών και να ενταχθεί πραγματικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που αποτελεί τον πόθο κάθε έθνους που ελευθερώθηκε από τις σειρήνες της Ανατολής.

Ούτε με διπλά ευρώ, ούτε με δολαριοδραχμές μπορεί να επιτευχθεί η ευμάρεια του ελληνικού λαού, παρά μόνο η διατήρηση των χαμένων πια προνομίων μία ανήθικης κληρονομικής άρχουσας τάξης που αρνείται να παραδώσει τα σκήπτρα στη δημιουργία και τη χαρά, προτιμώντας την αυτοκαταστροφή της Ελλάδας ως άλλος λύκος.

Λάθος που επαναλαμβάνεται δεν είναι λάθος αλλά εθνική προδοσία. 

Δεν υπάρχει επιτήδεια ουδετερότητα στον 21ο αιώνα του φωτός και της ενέργειας...