ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΑΛΕΞΗΣ, Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Ο Αλέξης  που κρύβεται πίσω από τις λέξεις τραγούδησε με τη λύρα του στη λεβεντογέννα Κρήτη. Ό,τι ποθεί ο κάθε Έλληνας, είπε ο Αλέξης. 13η σύνταξη Χριστουγέννων έλεγε ο Αλέξης, ήρθε η ώρα της Αριστεράς αναφωνούσε το πλήθος των Κρητικών. Ούτε ο Ελευθέριος Βενιζέλος δεν συνεπήρε τόσο πολύ τους Κρητικούς.

"Δεν πιστεύουμε στο ΣΥΡΙΖΑ στο σύστημα της κομματικής νομής της εξουσίας" τη μία ο Αλέξης,  "σύντροφοι και συντρόφισσες" ως άλλο ΄81 την άλλη ο Αλέξης. Εμείς θα παίζουμε τη λύρα και οι άλλοι θα χορεύουν πεντοζάλι ο ατρόμητος Αλέξης και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ευρώπη και ο Ντράγκι θα κιοτέψουν από αύριο κιόλας.

Ένας πραγματικός Γούναρης του 1920 ο Τσίπρας, όταν κατατρόπωσε τον Ελ. Βενιζέλο και ανέλαβε την εξουσία χωρίς να γίνει όμως Πρωθυπουργός. Άκρως προσβλητικός προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας τον οποίο κατηγόρησε ότι  καλεί τους βουλευτές του να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα για το ίδιο όφελός του προδοτικά.

"Κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ και μία πλατιά συμμαχία" αναζητεί ο κ.Τσίπρας. Πλατιά τόσο όσο να φτάνει και στις παρυφές της δεξιάς και να αγκαλιάζει τον κ.Καμμένο για να καταφέρει να σχηματίσει μία Κυβέρνηση με κάθε τρόπο. "Το κλειδί είναι αυτοί που παράγουν τον πλούτο με την ιδιωτική πρωτοβουλία του κέρδους" έλεγε ο Αλέξης και κανείς δεν πιστεύει ότι ακούει έναν αριστερό συνοδοιπόρο του κ.Λαφαζάνη που τουλάχιστον έμεινε πιστός στις αρχές της δραχμής του. 

"Χρήματα σε offshore  εταιρείες" μνημόνευσε ο κ.Τσίπρας και έκλεινε το μάτι στον κ.Καρατζέφερη. "12 δισ. ευρώ το πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ και έχει εντοπίσει τις πηγές" με τη μόνη διαφορά πως όλες οι πηγές είναι στην Ευρώπη που κοροϊδεύει και λοιδορεί. Αν στερέψουν αυτές οι πηγές πού  θα ξεδιψάσει ο ελληνικός λαός δεν μας είπε ο κ.Τσίπρας.

Εν κατακλείδι ο κ.Τσίπρας τα λέει πολύ καλά για τον απλό λαό αλλά ο λόγος του δεν αντέχει σε κριτική. Για άλλη μία φορά η δύσμοιρη Ελλάδα έλαχε να έχει πολιτικούς κατώτερων των περιστάσεων.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως αν καταφέρει να κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό ο Αλέξης την 1η Φεβρουαρίου 2015 το απόσπασμα της ιστορίας θα τον περιμένει σύντομα...