ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, κ.ΚΟΥΙΚ

"Την επανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας της πατρίδας μας" επικαλείται ο κ.Κουικ, γεμίζοντας υπερηφάνεια όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες, καταψηφίζοντας μαζί με τους υπόλοιπους 11 βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων τον μοναδικό υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Λόγια καθαρά και ευχάριστα για το κ.Κουίκ που εκτελεί προφανώς τις εντολές του Αρχηγού του κ.Καμένου, Υπουργού Ναυτιλίας της Κυβέρνησης Καραμανλή που έριξε τη χώρα στα βράχια το 2009.

Φυσικά δεν υπάρχει Έλληνας που να διαφωνεί με τον κ.Κουίκ που όμως δεν απαντά στο καίριο ερώτημα της δημοκρατίας. Ποιος θα πληρώσει τα 300 δις σε ευρώ στους δανειστές, κ.Κουίκ. Μήπως ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της πρότασης σας θα πληρώνει και τους δανειστές μας και τους βουλευτές και τους δημοσίους υπαλλήλους αυτής της χώρας. Μήπως ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της πρότασης σας μας οδηγήσει να γίνουμε οι μπαταχτσήδες της οικουμένης.

Το τελευταίο που χρειάζεται η χώρα είναι δημαγωγίες εν αντιθέσει με το πετρέλαιο για να ζεσταθεί τις κρύες νύχτες που επιφυλάσσουν οι πολιτικοί μας για την πατρίδα τους για να μην εισπράξουν την οργή τους, σε όποιο νόμισμα …