ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

TO BLAME GAME ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Όλοι θέλουν να αποτάξουν από πάνω τους την ιστορική πολιτική ευθύνη του διχασμού της Ελλάδας. Ένας διχασμός όμως που είναι ήδη υπαρκτός στην κοινωνία ανάμεσα στους λεηλάτες του δημοσίου χρήματος των διακυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που μεταλλάχτηκαν σε υπερΣΥΡΙΖΑ και παραΣΥΡΙΖΑ και τους ευρωπαϊστές  που σχηματοποιούνται πλέον στη Νέα Δημοκρατία του Πρωθυπουργού Σαμαρά, στο νέο ΠΑΣΟΚ του Γ.Α.Παπανδρέου και το Ποτάμι του Θεοδωράκη. 

Ο ελληνικός λαός βρίσκεται μπροστά από την πολιτική για πρώτη φορά ίσως στην ιστορία του λόγω της ολόπλευρης ενημέρωσης που λαμβάνει από τα σύγχρονα μέσα ενημέρωσης και για αυτό οι λεηλάτες της χώρας ημέρα με την ημέρα κάνουν δεύτερες σκέψεις για τις εκλογές, που θα αποτυπώσουν μία για πάντα το ευρωπαΪκό ή μή μέλλον της Ελλάδας και του λαού της.

Την πολιτική αναταραχή και αβεβαιότητα από το απόγευμα της 29ης Δεκεμβρίου 2014 όλοι επιζητούν να διώξουν από πάνω τους, παίζοντας ξεδιάντροπα το παιχνίδι της ανευθυνότητας. Ο κ.Τσίπρας που χρησιμοποιεί το Σύνταγμα της χώρας για να εκτρέψει την Προεδρική εκλογή σε πρόωρες βουλευτικές έχει αρχίσει ήδη να δηλώνει αοριστίες για τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας σε περίπτωση που επικρατήσει, διαισθανόμενος τις ακάλυπτες επιταγές του και τον κίνδυνο να καταλήξει πιο μνημονιακός από τους Πρωθυπουργούς της κρίσης για να εξασφαλίσει τα δις ευρώ της κα.Δούρου στη Περιφέρεια Αττικής. 

Τα χρέη των 320 δις ευρώ των ανεύθυνων Κυβερνήσεων Παπανδρέου, Σημίτη και Καραμανλή είναι υποθηκευμένα πια σε ευρώ και στο αγγλικό δίκαιο και η αθέτηση των υποχρεώσεων από το ΣΥΡΙΖΑ και την Κυβέρνηση Τσίπρα θα σημαίνει την εξόφληση τους σε ένα αιώνα και την κατάχεση της Ελλάδας φτωχοποιώντας ταυτόχρονα άδικα τον ελληνικό λαό αιωνίως. 

Μία πρωτοφανή φτωχοποίηση που δεν θα έχει φυσικά καμία σχέση με τη σημερινή κατάσταση όπου τα ξενοδοχειακά καταλύματα είναι γεμάτα, τα γερμανικά πολυτελή αυτοκίνητα κυκλοφορούν στους δρόμους και οι αλλοδαποί μετανάστες εξακολουθούν να εκτελούν τις εργασίες στο πρωτογενή τομέα, την ώρα που ο κ.Τσίπρας διαλαλεί τη δυστυχία της Ελλάδας, αμειβόμενος εδώ και χρόνια με χιλιάδες ευρώ για την οικογένειά του.

Με η χωρίς εκλογές ο λαός έχει ήδη αποφασίσει την εξασφάλιση της ευμάρειάς του και την προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο, την οποία και θα αποτυπώσει στην κάλπη χωρίς δεύετερη σκέψη. Μία νέα ζωή πιο πραγματική από την εικονική ζωή της ασωτίας που υπόσχεται και πάλι ο κ.Τσίπρας αποκλειστικά για τους οπαδούς του, διχάζοντας την Ελλάδα σε ευρωπαϊστές και ριζοσπάστες δραχμιστές χωρίς λόγο, ενάντια στην ευρωπαϊκή μοίρα της...