ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Ο ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟΣ κ.ΦΡΑΓΚΟΣ

Σε ανασχηματισμούς, δημιουργίες Κυβερνήσεων και δημιουργίες ποικίλων κομμάτων ο απόστρατος, πρώην Αρχηγός Στρατού και υπηρεσιακός Υπουργός Άμυνας κ.Φράγκος Φραγκούλης υπήρξε το μήλο της έριδος, που όλοι ήθελαν να τον έχουν και αυτός τηρούσε σιγή ιχθύος, μέχρι να διαψευστεί η συμμέτοχή του από τα γεγονότα.

Η απεγνωσμένη προσπάθεια και εμμονή κάποιων και σήμερα για την παρουσία του στην κρατική εξουσία αποκαλύπτει ίσως και το πολιτικό έλλειμμα της χώρας που ως φυσικό επακόλουθο προκάλεσε και το οικονομικό. Κάθε Έλληνας έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι αλλά κατά μία περίεργη σύμπτωση ο ικανότατος για πολλά κ.Φράγκος πάντα εμφανίζεται ως υποψήφιος πρωταγωνιστής, εν αγνοία του ενδεχομένως, εκ του ασφαλούς, χωρίς την ψήφο του λαού. Ως εθνική λύση ανάγκης, ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας σήμερα και εν γένει για ό,τι άλλο χρειάζεται η πατρίδα μας στις στιγμές της πολιτικής κρίσης.

Βέβαια ο ικανότατος κ.Φράγκος στο πέρασμά του από τις Ένοπλες Δυνάμεις χαρακτηρίστηκε ταυτόχρονα από τον δυναμισμό του, τις καίριες θέσεις που υπηρέτησε την πατρίδα και την βαθιά γνώση του Κράτους και παρακράτους της Τουρκίας. Είναι επίσης όμως γεγονός ότι απέκτησε φανατικούς φίλους και φανατικούς αμφισβητίες κυρίως ίσως λόγω του κλειστού κύκλου, των ενεργών και μη σήμερα αξιωματικών, που επέλεξε για να διοικεί, διχάζοντας μάλλον το Στρατό στην προσπάθειά του να τον αναβαθμίσει. Αναμφισβήτητα όμως με τις ενέργειές του επί των ημερών του, για παράδειγμα, ο Στρατός μας απέκτησε, με συνοπτικές διαδικασίες, από τις βαλκανικές χώρες σύγχρονα πράσινα Jeep που όλοι βλέπουμε στους δρόμους της Ελλάδας να κυκλοφορούν και να ομολογούν την ισχύ τους Στρατού μας.

Ο κ.Φράγκος που σύμφωνα με τις δηλώσεις του http://www.defencenet.gr/defence/o/56737 θεωρεί ότι αποκεφαλίστηκε άδικα μαζί με άλλους 17 ανώτατους αξιωματικούς, με τη συκοφαντία της κατηγορίας περί πραξικοπήματος από τον σημερινό Πρόεδρο των Δημοκρατικών Σοσιαλιστών κ.Παπανδρέου το 2012 και τότε Πρωθυπουργό της Ελλάδας, εμφανίζεται σήμερα σε δημοσιεύματα ως ό,τι καλύτερο έχει ο κ.Σαμαράς να επιδείξει στην ελληνική κοινωνία, τοποθετώντας τον στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας σε εκλόγιμη θέση, με σαφή προσανατολισμό στο Υπουργείο Άμυνας, σε περίπτωση νίκης του κ.Σαμαρά...