ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΙ;

Το 2012 το ΠΑΣΟΚ ψήφισε Νέα Δημοκρατία γιατί δεν άντεχε τις κακουχίες της εθνικής χρεοκοπίας του 2009. Το ΠΑΣΟΚ συρρικνώθηκε. Το 2014 η Νέα Δημοκρατία θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν αντέχει τις κακουχίες της εθνικής χρεοκοπίας του 2009. Η Νέα Δημοκρατία θα συρρικνωθεί. Στις επόμενες εκλογές το ΣΥΡΙΖΑ τι θα ψηφίσει όταν δεν θα αντέχει τις κακουχίες της εθνικής χρεοκοπίας; 

Μία δημοκρατία απαιτεί κόμματα για να λειτουργήσει παραγωγικά για μία κοινωνία. Κόμματα που να πρεσβεύουν ιδέες. Κάθε άλλο πολίτευμα έχει αποδειχτεί ιστορικά κατώτερο της δημοκρατίας, σε σχέση με την πρόοδο του συνόλου μίας κοινωνίας και εξυπηρετεί κατώτερα σύνολα. Ακόμα και αν επιβληθεί στο όνομα της πατρίδας.

Το ποσοστό που εγκατέλειψε το ΠΑΣΟΚ του 44% το 2009, το ποσοστό που θα εγκαταλείψει τη Νέα Δημοκρατία την 25η Ιανουαρίου 2015, το 3% plus (+) του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και αν είναι αυτό, αναζητεί την εύκολη ζωή σε οποιοδήποτε νόμισμα, σε οποιαδήποτε συμμαχία ακόμα και στην καταστροφή.

Φυσικά δεν υπάρχει πια εύκολο κέρδος στην παγκόσμια αγορά, η Lehmann Brothers κατέρρευσε μαζί με τους εμπνευστές της και δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά στην Ελλάδα η ζωή του ανέμελου πλουτισμού.

Φαεινές ιδέες της δημιουργικής καταστροφής, της κατά το δοκούν πνευματικής ενόρασης του γέροντα Παϊσιου και ποδηγέτησης της πραγματικότητας, δεν εξυπηρετούν παρά μόνο τραπεζικές καταθέσεις σε φορολογικούς παραδείσους, ενός ανύπαρκτου κόσμου που κινείται μόνο με λαθραίες ιδέες.

Μετά το ΣΥΡΙΖΑ τι; Μετά το ΣΥΡΙΖΑ η ζωή θα γυρίσει εκεί από που ξεκίνησε το 2009, εκεί που η λογική βιάσθηκε από μία κοινωνία και τους ξένους δανειστές της, που ενδόμυχα  αναμένουν την εκούσια αλληλοεξόντωσή μας για την άμεση εκποίηση της χώρας.

Μετά το ΣΥΡΙΖΑ, πολύ γρήγορα, ο λαός θα επιβάλλει δημοκρατικά το συνολικό καλό γιατί έτσι μόνο ορίζεται η Ελλάδα και θα χαρεί τον αμέτρητο πλούτο της εις όφελος όλων και όχι των λίγων και του ενός που τους συντονίζει.

Η Ελλάδα δεν θα μικρύνει, όσο ναρκωμένη και αν είναι...