ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιεύτηκε 8 Ιαν 14

Με τον κ.Σταθάκη και την Deutsche Welle ξεκίνησε, ευτυχώς έστω και αργά, η επικίνδυνη και ωφέλιμη, για την πατρίδα και τον ελληνικό λαό, στροφή στο ρεαλισμό της γης. 

«Η θέση μας είναι στην ευρωζώνη,


ο ΣΥΡΙΖΑ θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της Ελλάδας, 


θέτουμε την αντικατάσταση του Μνημονίου, 


πάταξη της διαπλοκής κράτους και μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων, 

το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία παροχή για νοικοκυριά που είναι πάνω από 800 ή 900 ευρώ τον μήνα

Το χρονικό διάστημα μετά την 25η Ιανουαρίου είναι πολύ μικρό για να αυτοδιαψευστεί ο ΣΥΡΙΖΑ ανώδυνα ενώπιον του ελληνικού λαού και η πολιτική του «και με τον αστυφύλαξ και με τον  χωροφύλαξ» δεν θα εφαρμοστεί για πολύ ισορροπώντας σε ένα τεντωμένο ήδη σχοινί της Ευρώπης και του κόσμου. 

Βέβαια για το καλό του λαού και των επιχειρήσεων που όλα δείχνουν ότι κρατάνε πλέον την ανάσα τους, σε μία βαθιά κατάδυση στην άβυσσο περιμένοντας να βγουν στην επιφάνεια της 26ης Ιανουαρίου με μία Κυβέρνηση ευθύνης, δημιουργίας και δημοκρατίας, η στροφή του ΣΥΡΙΖΑ είναι θετική.

Δεν υπάρχουν πια άλλες υπεκφυγές και είτε ΣΥΡΙΖΑ είτε Νέα Δημοκρατία τα ευρώ και τα ομόλογα της ΕΚΤ δεν θα δοθούν σε ανεύθυνους ρήτορες. Έγγραφες αξίες που αντιστοιχούν σε αγαθά τα οποία η ελληνική κοινωνία δεν δείχνει έτοιμη να απαρνηθεί και να επιστρέψει στο 1950. 

Το μεγαλύτερο ζητούμενο είναι πλέον η πάταξη των Ελλήνων που ζουν εις βάρος των υπολοίπων επί δεκαετίες και εκεί θα κριθεί η μοίρα της Ελλάδας για τις επόμενες δεκαετίες. Ένα παρακράτος που κρύβεται πανούργα πίσω από όλα τα κόμματα με αποστολή του τον κατακερματισμό τους και  τη διάσπαση της πολιτικής και της κοινωνίας μετά την 26η Ιανουαρίου 2015.

Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μία δημοκρατία των αρίστων που θα ξεπλύνει την ντροπή της Μεταπολίτευσης που τυραννά σήμερα τη νεολαία της, υποθηκεύει το μέλλον της χωρίς να έχει καμία ευθύνη και αναζητά απλά την ευρωπαϊκή της υπόσταση. 

Δικτατορίες, Βασιλείες, Οικουμενικές αριστοκρατίες δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τις αξίες του ευρώ που βασίζονται αποκλειστικά στη δημοκρατία και την αυτοδιάθεση των λαών. Κάθε αλλοίωση της λαϊκής εντολής για τη διάχυση της ευθύνης δεν μπορούν παρά να οδηγήσουν σε πολιτική αστάθεια και στην πολυπόθητη για λίγους διάσπαση του ιστού της χώρας στη σπονδυλική της στήλη...