ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

ΕΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Δημοσιεύτηκε 2 Ιαν 2015

Εν αρχή και τέλος είναι η άμυνα της χώρας. Μετά οι εκλογές της.

Όλα ξεκινούν και τελειώνουν στην άμυνα ενός οργανισμού, μίας κοινωνίας, μίας χώρας. Αν κλονισθεί το αίσθημα ασφάλειας σε ένα σύνολο όλα τα άλλα είναι περιττά. 

Με την έναρξη της διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας ήρθαν περιέργως στην επιφάνεια και τα δημοσιεύματα κρίσης των ελληνοτουρκικών σχέσεων, στον αέρα και τη θάλασσα της χώρας. Έτσι ξαφνικά όπως τότε το Δεκέμβρη του 1996 που ο κατάδικος Τσοχατζόπουλος διεκδικούσε την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ για μία άλλη Ελλάδα και αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Πρωθυπουργού της Ελλάδας από τον κ.Σημίτη, που έβαλε αργότερα τη χώρα στο μισητό για λίγους ευρώ, συνέβη το μοιραίο βράδυ των Ιμίων.

Μετά μανίας κάποιοι κύκλοι τώρα, που ίσως εφάπτονται στην Κουμουνδούρου, επιζητούν την παραίτηση Σαμαρά και Δένδια για να μείνει η άμυνα της χώρας ακάλυπτη με έναν υπηρεσιακό Υπουργό Άμυνας. Έναν οποιοδήποτε πατριώτη μη δημοκρατικά εκλεγμένο υπουργό που θα ανεβάσει λίγο παραπάνω και πάντα υπηρεσιακά το θερμόμετρο με τη φίλη και σύμμαχο Τουρκία.

Μία Τουρκία που καταζητεί πλέον με εντολή του Πρωθυπουργού της, όχι του υπηρεσιακού, τον κ.Γκιουλέν τον άνθρωπο που φέρεται ως ο συντονιστής του βαθέως κράτους των στρατηγών που κατέληξαν στη φυλακή, για να καταφέρει η γειτονική Τουρκία να ανήκει στο G20 και να μην απειλείται με πατριωτικά πραξικοπήματα.

Τελικά μάλλον αυτοί που αποκαλύπτονται ότι είναι χωρίς σχέδιο και φοβούνται την απρόβλεπτη βούληση του λαού αναζητούν μία σανίδα σωτηρίας σε ένα στημένο επεισόδιο στον αέρα ή τη θάλασσα του Αιγαίου.

Ήρθε η ώρα του κ.Βενιζέλου ως Υπουργού ΕΞωτερικών και του κ.Δένδια ως Υπουργού Άμυνας να εξασφαλίσουν την ομαλή προσφυγή του λαού στις κάλπες την 25η Ιανουαρίου 2015...