ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

DISMANTLING EUROPE / ΟΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ «ΕΛΒΕΤΟΙ» ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ




Published 2 Jan 15 / Δημοσιεύτηκε 2 Ιαν 15

SYRIZA’s real hidden agenda for the critical year 2015 leads the country into poverty and is disclosed today in Greek people who hold their breaths for their families and their businesses.



Mr. Tolios honestly discloses today SYRIZA’s drachma project which is based on default and domestic borrowing, so as Greece isolated from the rest of the world. Indeed Mr. Tolios didn’t disclose also who these super wealthy Greeks are that they are able to pay the huge money needed for maintaining living standards of all Greeks at current levels. All this remind us Cypriots unsuccessful attempts last year to borrow money from frozen Moscow, soon they came to their senses, implemented the Memorandum in time and remained member of the euro-zone.

French and Italian plan based on refusing to respect terms of 2015 euro-budget and blackmailing Germany using tiny Greece seems to crumble along with the fragile and weak political components of SYRIZA inside Greece.

There is no space for an anti-European pillar inside Greece. The country needs two European pillars to replace the outmoded bipolar of liberals and democrats and guarantee a smooth European course for Greece.

No matter how hard Greek euro smugglers are trying to divide Greece and kick it out of euro zone they will never succeed because of European and Western civilization power and institutions. The only thing they can achieve is to delay exploitation of Greek wealth in favor of its people, and this only for a very short time due to globalization rhythms and regulators...






Το πραγματικό κρυφό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για τη φτωχοποίηση της χώρας αποκαλύπτεται υπό το βάρος της αγωνίας του ελληνικού λαού, για την οικογενειακή και επιχειρηματική ζωή του, για το κρίσιμο έτος 2015...
 

Ο κ.Τόλιος έντιμα δημοσιοποιεί το σχέδιο της δραχμής του ΣΥΡΙΖΑ που προβλέπει στάση πληρωμών και επιβίωση των Ελλήνων από εσωτερικό δανεισμό, που φυσικά θα περικλείσει τη χώρα στα σύνορά της στην καλύτερη περίπτωση. Βέβαια ο κ.Τόλιος δεν αποκαλύπτει ποιοι θα είναι αυτοί οι Έλληνες που έχουν τόση μεγάλη ρευστότητα για να καλύψουν τη διατήρηση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων στα σημερινά επίπεδα. Το σχέδιο θυμίζει εκείνο των Κυπρίων που για ημέρες αναζητούσαν στην παγωμένη Μόσχα το δανεισμό της ζωής του ανεπιτυχώς, μέχρι να λογικευτούν και καταφέρουν σύντομα σύμφωνα με τις προβλέψεις να τελειώσουν και με το Μνημόνιο τους επιτυχώς και εντός ευρώ.

Το σχέδιο εκβιασμού της Γερμανίας από τη Γαλλία και την Ιταλία, που αρνήθηκαν να τηρήσουν τα προβλεπόμενα για το ευρώ στο προϋπολογισμό τους το 2015, με την ομηρεία της μικρής Ελλάδας δείχνει να καταρρέει μαζί με τις εύθραυστες και αδύναμες πολιτικά συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ. 

Δεν υπάρχει χώρος για αντιευρωπαϊκό πυλώνα στην Ελλάδα. Η Ελλάδα έχει ανάγκη από δύο πυλώνες ευρωπαϊκούς που θα αντικαταστήσουν το απαρχαιωμένο δίπολο φιλελευθέρων και δημοκρατικών και θα μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή και ευρωπαϊκή πορεία της χώρας με συγκλίνουσες διαδρομές.

Όσο και αν προσπαθεί το λαθραίο χρήμα της χώρας που επιδιώκει το διχασμό και την έξοδο της Ελλάδα από το ευρώ να οικειοποιηθεί τον ένα πυλώνα δεν θα τα καταφέρει ποτέ λόγω αδυναμίας διάλυσης της Ευρώπης και της Δύσης. Το περισσότερο που μπορεί να κάνει είναι η καθυστέρηση εκμετάλλευσης του πλούτου της Ελλάδας εις όφελος των Ελλήνων, για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα με βάση του χρόνους της παγκοσμιοποίησης και των ρυθμιστών της…