ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

Αδύνατος σήμερα ο δανεισμός από τις αγορές του χρήματος, αδύνατος σε λίγο ο δανεισμός από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, σε περίπτωση που ο κ.Τσίπρας ακολουθήσει την απαίτηση του διάσημου κ.Μίκη Θεοδωράκη και ο κ.Τσίπρας ήδη χορεύει την παγκόσμια κοινότητα στο χορό της παραζάλης των δερβίσηδων.

Εκτός από τον κ.Τσίπρα βέβαια υπάρχει και ένα λαός εκατομμυρίων Ελλήνων που θα αρχίσει σε λίγο να χορεύει και καλείται να ψηφίσει την 25η Ιανουαρίου, με πλήρη ενημέρωση για τον τρομοκράτη Ξηρό και την παγωνιά που ήρθε για να μείνει.

Κανείς δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι με τον κ.Σαμαρά ή τον κ.Τσίπρα τα επόμενα τέσσερα χρόνια, για τα οποία όμως θα αποφασίσουμε όλοι μαζί σε 18 ημέρες. Κανείς από τους δύο δεν εγγυάται για την επόμενη ημέρα για την Ελλάδα μας.

Φυσικά η 25η ιανουαρίου 2015 είναι πάρα πολύ μακριά για την παγκόσμια αγορά και κοινωνία και δεν δείχνει εφικτό να περιμένουν τόσοι για τόσο πολύ τα καπρίτσια των Ελλήνων και των συμμάχων τους. 

Μπορεί το παρακράτος να προσπαθεί να πιάσει στασίδι και στα δύο στρατόπεδα για να είναι πάντα με τον νικητή, αλλά το παιχνίδι θα το παίξουν τα μεγάλα παιδιά της Γης, που είναι πιο ισχυρά. Είναι νόμος της φύσης ο ισχυρός να επιβάλλεται στον ανίσχυρο και ανήθικο.

Η Ελλάδα του κ.Τσίπρα επί του παρόντος υπόσχεται φτώχεια και απομόνωση, την οποία ήδη ρευστοποιεί, παρά τις φιλότιμες του προσπάθειες από τώρα να προπονηθεί στις πολιτικές κωλοτούμπες. Όσο και να προσπαθήσει και να θέλει όμως αυτό θα είναι αδύνατο για τον ίδιο να τις πραγματοποιήσει, την ώρα που δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τις συνισταμένες του ούτε αν η κ.Τζάκρη θα είναι στα ψηφοδέλτια ή όχι του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ελλάδα θα αλλάξει και είτε θα γίνει μία ευρωπαϊκή χώρα ισότιμη με τα υπόλοιπα μέλη της Ε.Ε. τηρώντας τις υποχρεώσεις της και απορρίπτοντας τους ντόπιους δυνάστες της και τη νοοτροπία του κλέβειν είτε θα απομονωθεί σε μία σωματική και πνευματική φτωχοποίηση μέχρι να μετανοήσει κατεστραμμένη. 

Σαμαράς ή Τσίπρας σε λίγο θα είναι αδιάφορο, γιατί κανείς δεν θα θέλει να κυβερνήσει, να νιώσει τη μήνη του λαού για τη δυστυχία του. Θα αναζητούνται μέτριες προσωπικότητες για να χρεωθούν την οικουμενική καταστροφή.

Ο κ.Τσίπρας  δεν εγγυάται για το ευρώ και ο κ.Σαμαράς δεν εγγυάται για το ξήλωμα του παρακράτους. Ο λαός βέβαια θα πληρώσει το λογαριαμό επί τοις μετρητοίς για την ατολμία τους.

Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα...