ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΠΑΣ

Δημοσιεύτηκε 31 Ιαν 2015

Όλοι ευχόμαστε οι επιλογές της Κυβέρνησης των κ.κ. Τσίπρα και Καμμένου να φέρουν μία καλύτερη ημέρα για τη χώρα και το λαό της. 

Μία καλύτερη ημέρα που δεν προσδιορίζεται φυσικά από τα υλικά αγαθά και τα πολυτελή αυτοκίνητα στους δρόμους, όπως ανέφερε και ο υπουργός Οικονομικών κ.Βαρουφάκης.

Μία καλύτερη ημέρα αρχικά ορίζεται από τις αξίες που υπηρετεί και πρεσβεύει μία κοινωνία και από την ίδια την ευημερία της. Κανείς δεν θέλει η Ελλάδα να γίνει η Βόρεια Κορέα ή η Βενεζουέλα της Μεσογείου, με μία Κυβέρνηση που να απολαμβάνει δικτατορικά ποσοστά εμπιστοσύνης.

Η ισχύς μεταξύ ενός δανειστή και ενός δανειζόμενου είναι εξ ορισμού ετεροβαρής και ποτέ δεν είναι η αιτία της δυστυχίας ενός λαού. Η αιτία βρίσκεται στους λόγους που οδήγησαν μία χώρα να βρίσκεται στη θέση του δανειζόμενου και όχι στου δανειστή.

Η νέα Κυβέρνηση οφείλει να αντιμετωπίσει το συντομότερο τις αιτίες αυτής της δεινής θέσης της Ελλάδας στην παγκόσμια κοινότητα και να τις εξαλείψει. Αιτίες και πρόσωπα που μαγικά μεταπηδούν από το ένα κέντρο εξουσίας στο άλλο, παραμένοντας διαχρονικά στο παρασκήνιο της δημοκρατικής και εκλεγείσας Κυβέρνησης της Ελλάδας, ζώντας διαβρωτικά εις βάρος του λαού.

Αυτό θα είναι το καλύτερο μήνυμα σε όλους μας και όχι άσκοποι λεονταρισμοί γεμάτοι έπαρση. Οι νεοεκλεγέντες πολιτικοί σε θέσεις εξουσίας δεν εκπροσωπούν πλέον τον εαυτό τους ή το κόμμα τους αλλά ολόκληρη τη χώρα, που επιζητεί την ασφάλειά της και την ηρεμία της, για να δημιουργήσει πλούτο εις όφελος όλων μας.

Δεν υπάρχει δημιουργική καταστροφή και χρειάζονται δεκαετίες για να χτιστεί ό,τι γκρεμίζεται σε λίγες ώρες...