ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ

Μία πρώτη νίκη για την Ευρώπη και την Ελλάδα. Η ελληνική αριστερά με την εθνική δεξιά ήρθε σε συμφωνία, κατόπιν αίτησής της με τους Ευρωπαίους εταίρους από τη Λιθουανία και τη Μάλτα μέχρι τη Γαλλία και τη Γερμανία, με την ελπίδα να σταματήσουμε ως χώρα να είμαστε οι αρνητικοί πρωταγωνιστές στην παγκόσμια οικονομία και κοινότητα.

Με 1 δις ευρώ εκροές καταθέσεων σήμερα από τις ελληνικές τράπεζες και την αποκλειστική εξάρτηση της ευημερίας των Ελλήνων από τα δις ευρώ της ΕΚΤ, μέχρι την αυτάρκειά της, η ελληνική Κυβέρνηση έκανε τη σωστή επιλογή. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός κ.Τσίπρας τηρεί τη δέσμευσή του στον ελληνικό λαό για την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ και ταυτόχρονα αποκτά το χρόνο μέχρι το τέλος Απριλίου και αναλαμβάνει την ευθύνη με τους επιτελείς του στο Μέγαρο Μαξίμου για να δημιουργήσει το δικό του εθνικό σχέδιο ανάτασης της ζωής των Ελλήνων.

Η Ευρώπη έδειξε την αδυναμία στέρησης της Ελλάδας από το ευρωπαϊκό οικοδόμημα και η Ελλάδα έδειξε την αδυναμία της εθνικής αυτοκτονίας. Όλοι πρέπει να αισθάνονται δικαιωμένοι και συνειδητοποιημένοι. Δεν υπάρχει ψεύτικος και κρυφός πλούτος διεθνώς πια και το συντομότερο ο κ.Τσίπρας υλοποιήσει την εξάρθρωση του παρακράτους της χώρας, της χρεοκοπημένης ολιγαρχίας που όλοι απαρνούνται τώρα, οι συνθήκες για τη νέα γενιά και τους ανθρώπους της δημιουργίας θα ωριμάσουν για να δημιουργηθεί νέος πλούτος, πιο αληθινός.

Ή λαός ή πλουτοκρατία. Και τα δύο δεν μπορούν πια και είναι μάταια η ισορροπία των κρατικών λειτουργών σε όλες τις βαθμίδες και στα δύο.

Όλες οι εμμονές σε όρους και φρασεολογίες είναι ανούσιες. Η ευημερία και η δημοκρατία του λαού είναι υπεράνω όλων.

Αναμενόμενη πρέπει να είναι το άμεσο διάστημα η αντίδραση των εγχώριων υπονομευτών της Ελλάδας που κινδυνεύουν με εξάλειψη με επίθεση στην κυβερνητική συνοχή και την εθνική ασφάλεια.

Ελλάδα, το νου σου. Με την ελπίδα και την τόλμη έρχεται και η νίκη.


Συγχαρητήρια σε όλους…