ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΔΕΞΙΑ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ

Δημοσιεύτηκε 10 Φεβ 15

Κάθε παραμύθι έχει ένα δράκο. Για πολλούς αυτός είναι ο πραγματικός πρωταγωνιστής. Η Ελλάδα έζησε από το 2009 το παραμύθι της με το Μνημόνιο ως τον κακό το δράκο, που βόλεψε πολιτικούς και λαό.

Ο σκηνοθέτης, το παρακράτος που λυσσαλέα επιδιώκει τη διάλυση της χώρας, φρόντισε να αυτοκαταστρέφεται η χώρα και οι καταθέσεις των λήσταρχων της Ελλάδας να παραμένουν ανέγγιχτες. Μέσα σε μία ανούσια μάχη τίποτα σχεδόν δεν άλλαξε, η Ευρώπη κουράστηκε, ο λαός κουράστηκε και η Οικουμένη κουράστηκε με την Ελλάδα. Η απόλυτη επιτυχία ώστε να πέσει η Ελλάδα απομονωμένη ως ώριμο φρούτο στα χέρι των διαλυτών της. 

Ο κ.Παπανδρέου που εισήγαγε το μισητό Μνημόνιο κατάλαβε νωρίς ότι οι δομικές αμαρτίες του λαού μας ήταν πολύ βαριές για να τις σηκώσει και προσέφυγε στη βοήθεια του αντιμνημονιακού κ.Σαμαρά. Αυτός αρνήθηκε για να καταλάβει την εξουσία, να γίνει μνημονιακός και να συνειδητοποιήσει σύντομα ότι και αυτός ήταν λίγος για να σηκώσει τις αμαρτίες του λαού μας. Προσέφυγε στον αντιμνημονιακό κ.Τσίπρα που και αυτός με τη σειρά του αρνήθηκε για να καταλάβει την εξουσία μαζί με τον επίσης αντιμνημονιακό κ.Καμμένο και να γίνουν 70% μνημονιακοί  πριν ακόμα δεχτεί ψήφο εμπιστοσύνης η Κυβέρνησή τους.

Στο παρασκήνιο ο εσωτερικός εχθρός της χώρας, ο Γκιουλέν της Ελλάδας, αγαλλιάζει αναμένοντας το συνταγματικό μνημονιακό τόξο να πέσει σύντομα ως ώριμο φρούτο στις αντισυνταγματικες εθνικιστικές διεξόδους και να βυθίσει τη χώρα στο φασισμό.

Είναι βέβαιο ότι δεν θα υπάρξει συμφωνία ούτε αύριο  ούτε μεθαύριο ενώ ο κ.Τσίπρας θα πετάει τη μπάλα στην κερκίδα θεωρώντας ότι επιτελεί εθνικό σκοπό. Ταυτόχρονα λίγο πιο ανατολικά στη Μόσχα η άλλη λύση θα προβάλλει που φυσικά δεν υπάρχει αλλά αποτελεί τη χρυσή ευκαιρία για να κοιμίσει το λαό και την Κυβέρνηση. Το ανύπαρκτο plan B που αναζητούσε και η Κύπρος πρόσφατα με την παραπαίουσα Ρωσία, η οποία ξαφνικά θα διαφωτίσει την Ελλάδα, αν οι μισητοί Ευρωπαίοι αρνηθούν την αποδοχή ύπαρξης του παρακράτους της χώρας εντός του ευρώ. Κινέζοι και Αμερικάνοι πότες τσαγιού της Ανατολής θα συνδράμουν στην επίλυση της αιώνιας υποταγής των Ελλήνων, οι οποίοι και θα πανηγυρίζουν.

Φυσικά το τέλος σε αυτό το παραμύθι δεν θα είναι καλό αν συνεχιστεί, ακόμα και για τους λαμβάνοντας το αντίτιμο της συναλλαγής τους. 
 
Οι πολιτικοί αρχηγοί που ενδιαφέρονται πραγματικά για την Ελλάδα οφείλουν να καθίσουν στο τραπέζι της ομόνοιας σύντομα, να παραμερίσουν ανύπαρκτους ιδεολογικούς αναχρονισμούς και προαιώνια οράματα και να μεταφράσουν τον πλούτο της Ελλάδας, υπέργειο, επίγειο και υπόγειο, σε πλούτο των Ελλήνων.

Οτιδήποτε λιγότερο είναι προδοσία, όπως οι μεγάλοι καταθέτες των λιστών με τους πολιτικούς και δημόσιους υπάλληλους τους, που κυνηγούσαν το μαύρο χρήμα από το 2009 και το έβρισκαν μόνο στους φόρους του λαού…