ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΣΚΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Δημοσιεύτηκε 15 Φεβ 2015

Για το Μνημόνιο ξεκίνησε ο κ.Τσίπρας να σκίσει, την Ελλάδα κινδυνεύουμε να δούμε στη μέση. 

Αστείες επιλογές για Πρόεδρο της Δημοκρατίας σηματοδοτούν τη γενιά της μετα-μεταπολίτευσης. Πώς μπορεί ο πρώτος μεταξύ ίσων να είναι ένας τυπικός εκπρόσωπος της γενιάς του "κρύβουμε κάτω από το χαλί" και να είμαστε υπερήφανοι. Ένας πολιτικάντης των ίσων αποστάσεων.

Της γενιάς της μεταπολίτευσης που ξεκίνησε να δώσει τη δωρεάν παιδεία, ψωμί και ελευθερία και κατέληξε να είναι η γενιά της κάλυψης. Αυτή η γενιά που οι εκπρόσωποι της ο ένας μετά τον άλλο λήστευαν τη χώρα και έκρυβαν το ένα μετά το άλλο πρόβλημα κάτω από το χαλί για να πληρώσει ο επόμενος. Δεν υπάρχει ένας Έλληνας που να μη λερώθηκε για να συμβολίσει την αλλαγή στην ψυχή μας...

Ο ελληνικός λαός δεν ενδιαφέρεται αν η Κυβέρνηση κάνει κυβίστηση για να μείνει όρθια. Η Ελλάδα ενδιαφέρεται αν η νέα της Κυβέρνηση μπορέσει να εξαρθρώσει την ολιγαρχία, το παρακράτος, που έστησε και έπαιξε στο στοίχημα όλη την ιστορία της και το μέλλον μας για να ανασάνουμε τελικά. 

Εμείς θα πληρώνουμε για άλλη μία με δύο γενιές, ίσως και τρεις. Ο κ.Τσίπρας θα ξεκληρίσει την μαφία της Ελλάδας ή θα συμβιβαστεί και αυτός με τα κακώς κείμενα, υποθηκεύοντας τη ζωή μας.

Ο χλωμός από την υπερπροσπάθεια Υπουργός Επικρατείας κ.Παππάς και ο αέρινος Υπουργός Οικονομικών κ.Βαρουφάκης κατάλαβαν στις Βρυξέλλες ποιος έχει το μαχαίρι και το πεπόνι. Ο κ.Κοτζιάς έκανε το γύρο του διά ζώσης και τηλεφώνου στην οικουμένη και συμπέρανε τι μέλλει γενέσθαι. Ο κ.Καμμένος ορθώς εφώναξε "Νενικήκαμεν".

Θα σκίσουμε ως Έλληνες τελικά το Μνημόνιο ή την Ελλάδα ή και τα δύο;

Ας αποφασίσουμε. Ίσως φταίμε και εμείς για εμάς...