ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΕΧΘΡΟΣ ΕΝΤΟΣ TΩN ΠΥΛΩΝ

Η Ελλάδα έχει καταφέρει μετά την 25η Ιανουαρίου να μονοπωλεί το παγκόσμιο ενδιαφέρον αρνητικά. Δεν είναι ξεκάθαρο τι επιζητούμε ως λαός. Σίγουρα μία καλύτερη ζωή χωρίς φτώχεια και ανέργους. Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο όμως είναι τι εμείς είμαστε διατιθέμενοι να κάνουμε για αυτό. 

Προς το παρόν έχουμε καταφέρει να μην έχουμε κανένα σύμμαχο εντός Δύσης και πολλές προσκλήσεις από τη Ρωσία που αποτελεί και επίσημα καθαρή απειλή για το ΝΑΤΟ, το οποίο αναπτύσσει στρατεύματα για την προστασία των Βαλτικών χωρών, σε εφαρμογή του άρθρου 5 της συνθήκης του.

Η Κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου καταψηφίστηκε γιατί αγνόησε τη δυστυχία του λαού εις όφελος της διαπλοκής και η νέα Κυβέρνηση Τσίπρα Καμμένου δεν δείχνει να δρα απέναντι στην αιτία του κακού.

Προτίμησε τη διεθνή αντιπαράθεση, με χλιαρές αναφορές και καμία δράση στην καρκινογόνο υποταγή των συμφερόντων και της ευμάρειας του λαού στα ντόπια καρτέλ. 

Business as usual στην καθημερινότητα της απομονωμένης Ελλάδας πια, με τα χρήματα να λιγοστεύουν και το λαό να κινδυνεύει να αντικαταστήσει την αρχική ευφορία του με προβληματισμό, πανικό και οργή. 

Οργή για την ανάδειξη της ευρωπαϊκής σύγκρουσης ως μείζον εν αντιθέσει με την σύγκρουση της ελληνικής διαπλοκής που λυμαίνεται ακόμη τα πάντα, πλην ίσως της πολιτικής.

Είναι εμφανές ότι οι γνωστοί αυτοί κύκλοι που απομυζούν τη χώρα αναλαμβάνουν νέες αντιπροσωπείες και επιζητούν την καταστροφή της Ελλάδας, ακόμα και τον διαμελισμό της, πριν τη δική τους εξάρθρωση.

Για αυτό τα διεθνή θέματα έχουν αναδειχθεί σε σχέση με τα εσωτερικά.

Ας περιμένουμε να δούμε αν η νέα Κυβέρνηση απαρνηθεί το λαό πριν αλλέκτωρ φωνήσαι τρις…