ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δημοσιεύτηκε 13 Μαρ 15

Σοκαριστική είναι η αποκάλυψη της συμβούλου του κ.Γ.Α.Παπανδρέου στο παρελθόν και του κ.Βαρουφάκη στο παρόν κας Παναρίτη ότι οι μισθοί και οι συντάξεις του ελληνικού λαού τεθηκαν σε διαπραγμάτευση, πριν το 2015 σύμφωνα και με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, με σχετικές προτάσεις των δανειστών χορηγών της ζωής μας.

Φυσικά δεν υπάρχει περιθώριο ούτε για σκέψη στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Μία Κυβέρνηση που σχηματίστηκε κατόπιν της εκλογής του κ.Τσίπρα για να φέρει μία υποτίθεται όμορφη επόμενη ημέρα στη ζωή μας. Να διώξει την καταχνιά των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου που είχαν εξαντλήσει κάθε περιθώριο απομύζησης της ελληνικής οικογένειας για να μη διαταράξουν τις ολιγαρχικές αιμοδοσίες του κρατικού προϋπολογισμού. Για να μην αλλάξουν τίποτα στην ουσία στα καρτέλ της αγοράς και της ζωής μας παρά μόνο να χαϊδέψουν τα αυτιά μας.

Τώρα το παραμύθι τελειώνει και μένει το τέλος που θα βάλει ο σκηνοθέτης, εμείς. Αίμα ή χαρά. Η ελληνική Κυβέρνηση και ένα μεγάλο μέρος του λαού συνεχίζει να επιμένει ανώφελα ότι για όλα φταίνει οι ξένοι-βάρβαροι και για τίποτα εμείς. Ίσως ο εθισμός των Ελλήνων ότι η χώρα είναι δανεική και επιδοτείται για πάντα, αδυνατεί να μας πείσει ότι στην εποχή της παγκοσμοποίησης, της ελεύθερης διακίνησης αγαθών, της διαδραστικής ανθρώπινης κοινωνίας, της εξερεύνησης του διαστήματος, το τσάμπα πέθανε.

Άρνηση από το ΣΥΡΙΖΑ για αξιοποίηση του δημοσίου πλούτου με επενδύσεις ξένες και ελληνικές, άρνηση για την ιδιωτική πρωτοβουλία και την δημιουργία πλούτου εις βάρος της κρατικοδίαιτης  οικονομίας, άρνηση πρωτοβουλίας ισχυροποίησης της διεθνής θέσης της χώρας στους οργανισμούς ασφαλείας που ανήκει, ΝΑΤΟ και ΕΕ, άρνηση των πάντων για μία ενέχυρη ζωή.

Εθνική προτεραιότητα η ΕΡΤ και οι καθαρίστριες...

Έτσι φυσικά δεν υπάρχουν ευρωπαϊκά κράτη, δεν υπάρχουν κράτη στον 21ο αιώνα της αποκάλυψης της γνώσης και της έρευνας και ο αναθεματισμός σύσσωμης της ευρωπαϊκής οικογένειας είναι απλά ένας αυτοκτονικός ιδεασμός.

Όσο βέβαια καταβάλλονται οι παχυλοί μισθοί χιλιάδων ευρώ στους 300, που αντιπροσωπεύουν τον μέσο Έλληνα, η φιλοσοφία μπορεί να υποκαθιστά σκόπιμα την πολιτική. Την ημέρα όμως που η εκλεγμένη Κυβλερνηση υπό τον φέρελπι κ.Τσίπρα αδυνατήσει έμπρακτα να εκπροσωπήσει επάξια το συμφέρον του λαού νομοτελειακά όλα θα έχουν τελειώσει και δεν θα υπάρχουν πολιτικά άλλοθι.

Ας κουνηθούμε και λίγο να δημιουργήσουμε ως κοινωνία και ως πολιτικοί ηγέτες κάτι για εμάς χωρίς την επιδότηση των Βρυξελλών και ίσως μία καλύτερη ημέρα ξημερώσει για όλους, για τα παιδιά μας. Αν φυσικά θέλουμε μία καλύτερη ημέρα και δεν αρκούμαστε στη σαγήνη του σκοταδιού ως λαός. 

Το λυκαυγές έρχεται παγκόσμια και μόνο οι σπηλιές υπάρχουν για τους υποχθόνιους.

Παρασκευή και 13 και ας ευχηθούμε ο νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας να μας φέρει γούρι, αν και οι οιωνοί δεν είναι καλοί, αυτό το βροχερό απομεσήμερο...