ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Ή ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ



Real.gr Στον ενικό Αλ Τσίπρας για δημοψήφισμα... από realmedialive


 Δημοσιεύτηκε 24 Απρ 2015

"Θα μπορέσετε να μείνετε στην Ευρωζώνη;" ρώταγε ο δημοσιογράφος, παρουσιαστής και εκδότης κ.Χατζηνικολάου τον νυν πρωθυπουργό της Ελλάδας κ.Τσίπρα στην προεκλογική του συνέντευξη "Μα είναι δυνατόν;, τίθεται τέτοιο θέμα;" απαντούσε με έκπληξη και απορία ο επικεφαλής της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ.

Ο κ.Τσίπρας και η ηγετική ομάδα της Κυβέρνησης επέλεξε δύο μοιραία λάθη, να θεωρείσει τους δανειστές πιο αδύναμους από τους δανειζόμενους και να εναντιωθεί στο λαό. Το τέλος είναι προδιαγεγραμμένο.

Ο Έλληνας  Υπουργός οικονομίας κ.Βαρουφάκης εκπροσωπώντας τη χώρα και το λαό της έκανε την πρώτη έξοδο από την Ευρώπη. Οι "18" δείπνησαν και ο ένας αποχώρησε, με ή χωρίς τη βούλησή του.

Για τον ένα το πρόβλημα είναι μικρό για τα εκατομμύρια του λαού που στη συντριπτική πλειοψηφία του 80% επιθυμούν την παραμονή της χώρας στο ευρώ ίσως από ένστικτο αυτοσυντήρησης το πρόβλημα θα είναι μεγάλο. Για το ένα εκατομμύριο που διαθέτουν λογαριασμούς στην Ελβετία, όλο το μαύρο χρήμα και ελέγχουν τις κρατικές θέσεις το πάρτι μόλις ξεκινάει.

Ένα πάρτι που δεν θα έχει καλό τέλος σε κάθε περίπτωση.

Η Ελλάδα βομβαρδίστηκε το 1917 από τους Γαλλους που αποβιβάστηκαν στο Πειραιά και το 1944 από τους Άγγλους. Για τον ίδιο λόγο και με τις επευφημίες των μισών Ελλήνων. Μισοί οι βασιλικοί, μισοί και οι βενιζελικοί. Μισοί οι εθνικόφρονες, μισοί και οι κομμουνιστές.  

Αν θα τριτώσει το κακό, όπως στη Γιουγκοσλαβία του Μιλόσεβιτς και βομβαρδιστεί ξανά η Αθήνα το 2015 με τους ευρωπαϊστές να υποστηρίζουν και τους δραχμιστές ή "λαμογιστές" να μάχονται, δεν μένει παρά να φανεί. Το βέβαιο είναι ότι η Ελλάδα δεν θα αφεθεί όμηρος στην τρομοκρατία της.

Η προεκλογική περίοδος ξεκίνησε με την ημιτελή τηλεοπτικά εμφάνιση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, που βαδίζει πια όπως το 1920 ως Ενωμένη Αντιπολίτευση, υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας αυτή τη φορά. Αύριο ακολουθήσει και ο Πρωθυπουργός για να πείσει για την ειλικρίνειά του. 

Ο Πρωθυπουργός της αποτυχίας μέχρι τώρα, της εντολής του λαού της προοπτικής παραμονής της χώρας στην Ευρωζώνη, πρέπει να αποφασίσει επιτέλους ποιον θα κοροϊδέψει. Το 80% του λαού ή το 20% της εσκεμμένης υποτίμησης της ζωής όλων μας εις όφελός του. Αν επιλέξει το δεύτερο οφείλει ορθώς να καταθέσει άμεσα την εντολή.
Και με τους δύο δεν γίνεται. Τα λεφτά τελειώνουν, τα δέντρα δεν ψηφίζουν πια όπως το 1961 και το καλοκαίρι κινδυνεύει να μπει μαύρο. Επίλογος στο προδοτικό καλοκαίρι του 1974 που διαίρεσε την Κύπρο στα δύο, με τους ίδους πρωταγωνιστές. Τη χούντα του Ιωαννίδη και τους πατριώτες ρασοφόρους βασανιστές της ΕΑΤ-ΕΣΑ, που πέτυχαν το σκοπό τους. Τότε και σήμερα.

Το ρητορικό ερώτημα όμως τώρα θα καταγραφεί. Ποιον υπηρετούν τελικά οι δημοκρατικά εκλεγμένοι εκπρόσωποι του λαού; Την ευημερία του λαού ή την ευημερία του παρακράτους.