ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΦΑΖΑΝΗ

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το πατριωτισμό του υπουργού ΠΑΠΕΝ κ.Λαφαζάνη. Κανείς βέβαια δεν μπορεί να αμφισβητήσει και τον πατριωτισμό των υπολοίπων εκατομμυρίων Ελλήνων, εντός και εκτός της επικράτειας.

Με ένα άρθρο κόλαφος ο κ.Λαφαζάνης ενημερώνει την ελληνική κοινωνία, λίγες ημέρες μετά και τις ανακοινώσεις ότι οι μισθοί και συντάξεις και αυτού του μήνα θα καταβληθούν κανονικά, ότι υπάρχει επιτέλους η άλλη λύση.

Η άλλη λύση που θα μας δώσει την έντιμη και ευτυχισμένη ζωή σε όλους μας. Τους σοσιαλιστικούς ορίζοντες που γέμισαν πρόοδο την Ένωση Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών την ΕΣΣΔ του Στάλιν, τη Ρουμανία του Τσαουσέκου και την Ανατολική Γερμανία του Χόνεκερ.

Την άλλη λύση που χωρίς υποτέλειες και επικύψεις θα μας γεμίσει χαρά και κρατισμό. Θα κάνει τα 10 χιλιάρικα του καταραμένου ευρώ που αμείβεται κάθε βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου σήμερα και δυστυχεί να φαίνονται μπιχλιμπίδια για ιθαγενείς. Τα δισεκατομμύρια ευρώ του ΕΣΠΑ και τόσων άλλων ευρωπαϊκών προγραμμάτων αμελητέο πλούτο για τα σκυλιά.

Η Κύπρος, που οι Κυβερνήτες της προφανώς επιπόλαια στο πρόσφατο παρελθόν την πρόσδεσαν στους υπόλοπους 17 και στην Γερμανική Ευρώπη της υποταγής, παρά τους πύρινους λόγους του θρησκευτικού εθνάρχη της, θα αποτελέσει μαζί με την Ελλάδα το κέντρο βάρος του πλανήτη που θα τον στρέψει στην αναγέννηση της ριζοσπαστικής Αριστεράς διαλύοντας την Ευρωπαϊκή Ένωση με μαθηματική ακρίβεια. Μία Ευρωπαϊκη Ένωση που με το 1 τρισεκατομμύριο ευρώ της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας θα αργοπεθαίνει και οι δύσμοιροι λαοί της θα δυστυχούν.

Ακόμα περισσότερο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του κ.Λαφαζάνη ενάντια στο ΝΑΤΟ, τον κακό άξονα του Ισραήλ και την αυταρχική Γερμανία θα επικρατήσουν στιγματίζοντας τον 21ο αιώνα της γνώσης και της επιστήμης. Της πρόδου και της ευημερίας. Της μεγάλης Ελλάδας.

Το σημερινό γεωστρατηγικό βάρος της Ελλάδας θα καθορίσει το ρου της ιστορίας. Αν από ατυχημα η Ελλάδα πάθει νευρική ανορεξία όπως η Γιουγκοσλαβία του Μιλόσεβιτς ή η Συρία του Άσσαντ αυτά είναι αστεία πράγματα που κανείς δεν θα τολμήσει να αποπειραθεί να εκμεταλλευτεί.

Το διεθνές δίκαιο και οι διεθνείς συνθήκες που έχει υπογράψει και η Ελλάδα θα εκδιώξουν από το Αιγαίο τους Τούρκους και τις ΗΠΑ, όπως ακριβώς από την Κύπρο που οραματιζόταν ο Εθνάρχης Μακάριος, ο Κάστρο της Μεσογείου εις όφελος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων του κ.Λαφαζάνη και του ΣΥΡΙΖΑ που σε καμία περίπτωση δεν θα ψηφίσει προδοτικές συμφωνίες που εξασφαλίζουν τους μισθούς και τις συντάξεις και του Μαϊου και του Ιουνίου.

Κύριε Λαφαζάνη, προχωρήστε και όλοι οι ανεξάρτητοι Έλληνες θα σας ακολουθήσουν χωρίς αμφιβολία και χωρίς διχασμούς στο δρόμο για την Ινδία, τη Βραζιλία, την Κίνα και την Αφρική. 

Ίσως και η κατεύθυνση των λεμβών των πρακτόρων της ΕΥΠ τελικά αλλάξουν και κατεύθυνση στη Μεσόγειο και αποφέρουν μεγαλύτερα κέρδη από αυτά  που τόσα χρόνια υπό το βλέμμα της κρατικής εξουσίας παρήγαγε η σημερινή αποικία μας. Κέρδη που ευτυχώς δεν ανήκουν σε ψηφοφόρους και οπαδούς σας.

Προχωρήστε και οι ανεξάρτητοι Έλληνες που διαθέτουν τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελβετία και με ένα 10%-20% χασούρα θα ξεπλύνουν σύντομα και μπορούν αναμφίβολα να αντέξουν ένα Grexit.

Ίσως και να το γλεντήσουν...