ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ή ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΦΑΝΕΙ!

Δημοσιεύτηκε 19 Απρ 2015


Οι κ.κ. Βαρουφάκης και η διαπραγματευτική του ομάδα στο Παρίσι των κ.κ. Θεοχαράκη, Χουλιαράκη και της κυρίας Παναρίτη, συμβούλου επίσης του κ.Γ.Α.Παπανδρέου στο παρελθόν, κρατάνε στα χέρια τους τη ζωή των Ελλήνων στο εγγύς μέλλον. 


Άλλη μία αποτυχία συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και Ευρώπης των "18" και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που χρηματοδοτεί την παγκόσμια οικονομία, είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει και το ξέρουμε έδω και δεκαετίες άσχετα εάν τώρα παριστάνουμε τους έκπληκτους και τους θιγμένους,    είναι αβέβαιο πού μπορεί να οδηγήσει τελικά. Το σίγουρο είναι όπως δήλωσε και ο πρώτος εκλεγμένος δημοκρατικά Υπουργός Οικονομίας μετά το ξέσπασμα της κρίσης ότι ο χρόνος περνάει εις βάρος της ελληνικής οικονομίας και της κοινωνίας, που κατά τη γνώμη μας εμφανίζονται ως παθητικοί χωρίς λόγο ή λόγω της τηλεοπτίκής αποχαύνωσης και προπαγάνδας στην οποία υφίστανται καθημερινά και νυχθημερόν.


Η Ελλάδα και ο κ.Τσίπρας μάχεται  σκληρά προς τιμή του για να αποφύγει περαιτέρω μείωση μισθών και συντάξεων, που θα εξαθλιώσει ακόμα περισσότερο τους ανήμπορους για παραγωγή πλούτου δημόσιους υπαλλήλους και συνταξιούχους. Ο κ.Τσίπρας αντίθετα δεν μάχεται προς απορία πολλών για τον παράνομο πλούτο που στοιβάχτηκε από επίορκους δημόσιους υπαλλήλους και ιδιωτικά συμφέροντα καταλήστευσης του δημόσιου πλούτου πριν από την ανάληψη των καθηκόντων του. Κανένα απτό αποτέλεσμα δεν έχει επιτευχθεί μέχρι σήμερα πέραν από την επικείμενη απελευθέρωση του τρομοκράτη Ξηρού, την επάνοδο των ανώνυμων αιώνιων φοιτητών και την ανεξέλεγκτη είσοδο των λαθρομεταναστών.


Πώς θα καταφέρει η διαπραγματευτική ομάδα να συνδυάσει την αποφυγή μειώσεων και την προστασία παράνομου πλούτου ταυτόχρονα και να πετύχει συμφωνία προς όφελος της Ελλάδας είναι ένας άθλος που δεν έχει ξαναγραφτεί ούτε στην ελληνική μυθολογία.


Ας ευχηθούμε όλοι να γεμίσουν το συντομότερο τα χέρια της διαπραγματευτικής ομάδας με δάφνες που όλοι θα υμνούμε και κανείς να μη βάψει τα χέρια του με αίμα αθώων πολιτών...