ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΑΣΥΜΦΩΝΙΑ

Είναι καθήκον κάθε ηγέτη είτε λέγεται Aυτοκράτορας είτε Δικτάτορας είτε Βασιλιάς είτε Πρωθυπουργός να μεριμνά για την ευμάρεια του λαού του όχι μόνο για την επιβίωσή του. Η διαφορά του υπηκόου, του υποταγμένου από τον πολίτη έγκειται στη διαφορά του ζώου από τον άνθρωπο.

Ο κ.Τσίπρας εκλέχθηκε Πρωθυπουργός της Ελλάδας την 25η Ιανουαρίου 2015 κατόπιν των πρόωρων εκλογών που προκάλεσε ο ίδιος για να αλλάξει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να αλλάξει το χθες. Τους κατά συρροή Πρωθυπουργούς από το 1981 που χρέωναν την Ελλάδα εις όφελος της ολιγαρχίας τους, που αριθμεί αποδεδειγμένα πια τουλάχιστον 300.000 μέλη και εκατομμύρια φίλους. Ο κ.Τσίπρας δεν άλλαξε τίποτα. Δεν πρόκαμε και αυτός.

Ο κ.Τσίπρας με τους συνεργούς του κ.κ. Καμμένο, Βαρουφάκη, Φλαμπουράρη, Λαφαζάνη, και Παππά, το σύνολο Έξι, κατάφερε μέσα σε τρείς μόλις μήνες εις το όνομα της Ελλάδας και στην πραγματικότητα των μελών και φίλων τους, με απόλυτη καθοδήγηση, να απομονώσει την Ελλάδα παντελώς, να κάνει εχθρούς τα μέλη των συμμαχιών στις οποίες ανήκει η Ελλάδα, ΝΑΤΟ και Ε.Ε., να παραπλανήσει το λαό, με ή χωρίς δόλο, για ανύπαρκτο πλούτο και για ανύπαρκτους αγωγούς με δισεκατομμύρια ευρώ προκαταβολές και το κυριότερο όλων να αδειάσει τα κρατικά Ταμεία.

Το χείριστο όλων να προσπαθεί απέλπιδα να πληρώσει τους μισθούς και συντάξεις των μελών και φίλων του είτε με χαρτιά εις βάρος της υγείας μας είτε με τα αποθεματικά του Κράτους, των φορέων που συνιστούν δομικά την Ελλάδα. Τους Δήμους και τις περιφέρειες, της Άμυνας, των Ταμείων. 


Το επαχθέστερο όλων να δανειστεί τα χρήματα των αγέννητων "νεκρών". Του Ταμείου για τις επόμενες γενιές. Έλληνες που δεν ήρθαν ακόμα στη ζωή και θα πληρώσουν το παρακράτος του Ιωαννίδη που ουδέποτε σταμάτησε να εορτάζει από την 21η Απριλίου 1967, με τις ευλογίες των θεσμών Κράτους και Εκκλησίας.

Ο κ.Τσίπρας οφείλει στη μνήμη των ήδη νεκρών της Πατρίδας, αν δεν έχει σκοπό να συναντήσει τη λογική και να προστατεύσει τους μισθούς και τις συντάξεις της δημόσιας και της ιδιωτικής οικονομίας μας εις βάρος της ντόπιας μαφίας, που δυστυχώς συνεχίζει να καλύπτει και αυτός ως ο τελευταίος αυτοκράτορας, να καταθέσει την εντολή που πήρε την 25η Ιανουαρίου, πριν να είναι αργά για την Ελλάδα και τους Έξι φυσικά.

Η νομοθετημένη απελευθέρωση δολοφόνων πολιτών της δημοκρατίας, στη ζέση της οικίας τους, αποτελεί το απονενοημένο διάβημα του και οι Έξι δεν έχουν δικαίωμα να θυσιάσουν τη χώρα, μαζί με τους υπόλοιπους μέλη και φίλους τους, εις το όνομα της ιστορίας. Ιστορία που αιώνια καταγράφει αργά ή γρήγορα το αντίτιμο της ανοησίας ή της προδοσίας ποικιλοτρόπως.

Άμεση συμφωνία και άμεση ροή των δισεκατομμυρίων ευρώ από την Ευρώπη και τη Δύση ή άμεση κατάθεση της εντολής σχηματισμού Κυβέρνησης, για μία δημοκρατική Κυβέρνηση από τους εκλεγμένους αντιπροσώπους του λαού, που επιθυμεί συντρηπτικά το ευρώ και την ευημερία, με μόνο σκοπό τη διατήρηση και διάκριση της Ελλάδας στο δυτικό πολιτισμό τον 21ο αιώνα και προστασία των γεωγραφικών της συνόρων με προϋπόθεση το ξερίζωμα του παρακράτους της 21ης Απριλίου 2015.

Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο, πριν είναι αργά.

Σκεφτείτε κ.Πρωθυπουργέ, τους γέρους και τα παιδιά που δικαιούνται την ελπίδα που και εσείς διαλύεται καθημερινά. Δεν είναι όλοι προνιομιούχοι, σαν εσάς τους Έξι. 

Δεν είναι όλοι μέλη και φίλοι που επιζητούν να καεί η Ελλάδα...