ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΄81 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ

Δημοσιεύτηκε 24 Ιουν 15

Τα σάπια κλαδιά του κοινωνικού εκτρώματος της Αλλαγής του ’81 και της Επανίδρυσης του 2004 πέφτουν το ένα μετά το άλλο με πάταγο, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες και του σημερινού Πρωθυπουργού να περισώσει  το στρατό του λάθρου βίου της Μεταπολίτευσης. 

Έναν στρατό ανίκανων πολιτών που κατέλαβαν ως άλλοι μπολσεβίκοι του ΄17 κάθε παραγωγικό ιστό της Ελλάδας και τον διέλυσαν, έχοντας ως κάλυψη συνδικαλιστικές φανφάρες και ακατάσχετη χορήγηση δανείων της αλλοδαπής.

Μίζες αμέτρητες δημιούργησαν ένα Παρακράτος στο οποίο κάθε Πρωθυπουργός υποκλίθηκε με ανταλλαγή την εφήμερη και ανούσια καταγραφή του στην σύγχρονη πολιτική ιστορία. Τώρα ο σημερινός Πρωθυπουργός κ.Τσίπρας μαστιγώνει και πάλι το λαό για να προφυλάξει αυτόν το στρατό, που έχει όλα τα πολεμοφόδιά του στις τράπεζες της Ελβετίας και τις offshore του Κρανιδίου και πασχίζει μάταια να τα διατηρήσει. 

Ένας στρατός που αναμένει απεγνωσμένα το σύνθημα της καταστροφής του ανένδοτου αγώνα του τελευταίου Πρωθυπουργού της ντροπής για μετατρέψει την Ελλάδα σε κρανίου τόπο.

Μία Ελλάδα που με ή χωρίς συμφωνία έχει χρεοκοπήσει και θα παραμερίσει σύντομα κάθε παρά φύση κοινωνικό υπόστρωμα που κρατάει δέσμια τη νεολαία για να την εκμεταλλευτεί "εκδιδόμενη" και αυτή με τη σειρά της, όπως έπραξε με τους μεγαλύτερους της.

Ο κ.Τσίπρας σήμερα στις Βρυξέλλες δεν παραδίδει το στρατό του Δημοσίου με τους παχυλούς μισθούς και συντάξεις, τις σάπιες επιχειρηματικές δομές των καρτέλ της ολιγαρχίας και τους σάπιους θεσμούς του Κράτους  και δεν συνθηκολογεί αδιαφορώντας για τους υπολοίπους και κυρίως για την επιχειρηματική αναγέννηση της χώρας. Την παραγωγή του αστείρευτου πλούτου μας.

Με ή χωρίς συμφωνία ο κ.Τσίπρας δεν μπορεί να μαγέψει πια τους συνομιλητές του στο εξωτερικό και το εσωτερικό. Δεν εκπροσωπεί πια την ελπίδα αλλά την καταστροφή. Όσο και αν ελπίζει ο ίδιος και ο στρατός του στο ξεπούλημα της Ελλάδας, των λιμανιών, των αεροδρομίων και των σιδηροδρόμων και τα δεκάδες δισεκατομμύρια του κ.Γιούνκερ για ένα ακόμη πάρτι, οι μέρες του είναι μετρημένες στη συγκυβέρνη ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που σήκωσαν και αυτοί το λάβαρο της «λαμογιάς», σε συνέχεια των προηγουμένων, για να υπερασπιστούν μέχρις εσχάτων το στρατό της ανώμαλης κοινωνικής συνύπαρξης.

Ακόμα και ο αυτοσκοπός της όλης επανάστασης, με τα πράσινα και μπλε σημαιάκια της ντροπιαστικής γενιάς του Πολυτεχνείου, η καταστροφή της Ελλάδας και η υποθήκη της για άλλον ένα αιώνα δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά. Η Ελλάδα θα μείνει στο ευρώ και την Ευρώπη και θα σηματοδοτήσει τον 21ο αιώνα.

Η υπογραφή της παράδοσης θα μπει ανεξάρτητα ποιος θα είναι ο Πρωθυπουργός που θα την βάλει και ο στρατός της μίζας θα αποκαλυφθεί για να αντικατασταθεί από ό,τι πιο ωραίο και νεανικό έχει η χώρα.

Οι νικητές γράφουν πάντα την ιστορία και ποτέ οι ηττημένοι. Μέτριοι και κακοήθεις ηγέτες δεν μπορούν παρά να είναι με τους ηττημένους στο τέλος του Πολέμου...