ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΧΡΕΟΚΟΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ, ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ

Δημοσιεύτηκε 21 Ιουν 15

Ένα βήμα πριν την οικονομική και εθνική χρεοκοπία η Ελλάδα με την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να σφυρίζει αδιάφορα. Πέντε μήνες ανούσιας παράτασης για το αυριανό ντροπιαστικό αποτέλεσμα, ενδεχομένως το επιθυμητό για κάποιους. Πέντε μήνες εξαΰλωσης κάθε θετικού στοιχείου της οικονομίας για να φτάσουμε στο σημείο μηδέν. 

Συνειδητά ή μη ο κ.Τσίπρας, εκπροσωπώντας τον ελληνικό λαό, συνέχισε να διαπραγματεύεται υπερασπιζόμενος τις ελίτ της Μεταπολίτευσης και τα καρτέλ της διαπλοκής, προσφέροντας την ύστατη στιγμή, με οριζόντια μέτρα και φόρους, τον ελληνικό λαό ως θυσία. Δεν διστάζει αύριο να φέρει τη ρήξη και τη χρεοκοπία της Ελλάδας. Φυσικά για αυτό θα αναζητήσει το εξιλαστήριο θύμα, την Ιφιγένεια, που δεν μπορεί να είναι άλλος από τις ελληνικές οικογένειες, με ένα παραπλανητικό δημοψήφισμα ενοχής.

Η Ελλάδα, κύριε Τσίπρα, είναι η πιο πλούσια χώρα, γεμάτη ήλιο, ορυκτό πλούτο, γη και επισκέπτες. Δεν χρειάζεται τη διαπραγμάτευση σας για να χρεοκοπήσει, να διχαστεί και να καταστεί αδελφοκτόνα. Ο πραγματικός προφανώς στόχος της επίσημης εγκαθίδρυσης του κομμουνισμού στην Ελλάδα, έξω από το ευρώ, είναι επικίνδυνος και ανεδαφικός. Σύντομα θα λάβετε την απάντηση που έλαβε η Αικατερίνη η Μεγάλη και οι απόγονοί της μέχρι τον όποιον Πούτιν. Η Ελλάδα δεν παραδίδεται.

Το ζητούμενο είναι βέβαια να μην πονέσει η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός από την εφαρμογή, προφανώς, του αρχικού σας σχεδίου. Να μην τραυματιστεί αιώνια το ελληνικό πνεύμα της δημιουργίας και του πνεύματος στιγματίζοντας τις επόμενες γενιές Ελλήνων παγκοσμίως. Τον αυτοσκοπό των λαθρόβιων εχθρών της χώρας που βρίσκονται ανάμεσά μας για δεκαετίες και έχουν επιπλέον επιστρατεύσει αμέτρητους λαθρομετανάστες, επικίνδυνους και επιβλαβείς, για να μας διαλύσουν.

Έστω και την ύστατη στιγμή προς αποφυγή της μήνης του λαού, που ευτυχώς δεν ναρκώθηκε ολικά από τον εμπνευστή της καταστροφής της Ελλάδας, παραδώστε την εξουσία και ξεχάστε την κόκκινη απολυταρχία που επινοήθηκε για να εξασφαλίσει τη διατήρηση της δικτατορίας της μίζας σε συνέχεια των προκατόχων σας, απολύτως εξαρτημένων "καθεστώτων".

Έστω και την ύστατη στιγμή οδηγείστε την ΕΛλάδα στην ανάπτυξη διαλύοντας κάθε μηχανισμό του καθεστώτος της μίζας και της ατομικής ευμάρειας εις βάρος των πολλών. Δεν υπάρχει Κράτος πια που να συντηρεί το Παρακράτος και δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά στην Ευρώπη.

Αν διαπράξετε εθνικό έγκλημα χρεοκοπώντας την πιο πλούσια χώρα θα έρθει σύντομα και η ετυμηγορία, όπως ακριβώς έρχεται αύριο ο λογαριασμός των τρισήμιση δεκαετιών εθνικής κραιπάλης. Η μόνη διαφορά με τους προκατόχους σας είναι ότι τώρα θα κληθείτε να τον πληρώσετε εσείς και όχι ο ελληνικός λαός. 

Μην εκτελείτε την Ελλάδα στην αιώνια φτώχεια, ως άλλο απόσπασμα της Καισαριανής.

Δεν χρειάζεται να γίνει η Ελλάδα Συρία ούτε Ουκρανία.

Δεν υπάρχει μαγική προφητεία και μαγική λύση για να εκπληρώσετε, πλην της επιβίωσης και της ευημερίας της Πατρίδας και του λαού της εντός της Ευρώπης.

Κοντός ψαλμός, αλληλούια...