ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Στο τεντωμένο σχοινί της ακροβασίας της δημοκρατικά εκλεγμένης Κυβέρνησης Τσίπρα προσπαθεί να ισορροπήσει και ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Παυλόπουλος. 

Ο πρώτος μεταξύ ίσων πολιτών, ο Ανώτατος ηγέτης των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, προασπίστηκε ενώπιον του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ.Σαμαρά το δημοκρατικό δικαίωμα της Κυβέρνησης να καταφύγει στο δημοψήφισμα της επόμενης Κυριακής για το κρίσιμο εθνικό θέμα της οικονομικής συμφωνίας με την Ευρώπη. 

Ταυτόχρονα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θέτει παρά την υποχρέωση εκ του θεσμού του της συμφωνίας με τη λαϊκή πλειοψηφία μία προσωπική κόκκινη γραμμή.  Τη γραμμή παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Συνεπώς ο σεβαστός Πρόεδρος σε περίπτωση που ο ελληνικός λαός εξοργισμένος από τις οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες της πολιτικής της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ απαιτήσει κατά πλειοψηφία την έξοδο από το ευρώ ο κ.Πρόεδρος είτε θα την εισακούσει είτε δεν θα ασκήσει τα καθήκοντα του και θα αποχωρήσει.

Μία λογική που είναι πλέον δύσκολη να ακολουθηθεί όπως και η λογική ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που για το καλό του λαού τον καταστεί ολοένα και πιο αδύναμο προσωπικά και οικογενειακά.

Με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ λοιπόν σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της Μεταπολίτευσης, αρνούμενος να αποδεχθεί την πραγματικότητα της εθνικής καταστροφής που χαράζει για τα καλά με την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ.

Είναι απορία μεγάλη να δούμε δημοσιογραφικά τα επόμενα Προεδρικά Διατάγματα που θα κληθεί ο ανώτατος άρχοντας του τόπου να υπογράψει, σε απρόβλεπτες καταστάσεις για το καλό του τόπου.

Ας ευχηθούμε να είναι όλα μπροστά και όχι πίσω από την κόκκινη γραμμή του κ.Προέδρου και των Ελλήνων της Ευρώπης.