ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΕΛΛΑΔΑ, ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ

Δημοσιεύτηκε (13:00) 28 Ιουν 2015

Ο Αλέξης  Τσίπρας, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, με τις ενέργειες και τις αποφάσεις του κατάφερε να ξεχερσώσει την Ελλάδα από τις ρίζες της, να διακόψει την οικονομική ροή της κοινωνίας και να διχάσει το λαό σε ένα ΝΑΙ και ΟΧΙ. Μαζί του ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ.Καμμένος και από χθες με την ψηφοφορία στην Ελληνική Βουλή με ένα ανύπαρκτο δημοψήφισμα και ο Πρόεδρος της Χρυσής Αυγής κ.Μιχαλολιάκος. Υπεράνω όλων συμβολικά, σύμφωνα με το Σύνταγμα της χώρας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Παυλόπουλος.

Ένα εθνικό έγκλημα που λαβώνει ανούσια την Ελλάδα, η οποία ματώνει τώρα στις ουρές ΑΤΜ, αύριο στην προμήθεια βασικών αγαθών και στους δρόμους και μεθαύριο ίσως στα πεδία των μαχών προδοτικά. Ημέρες 1897 όπου η Ελλάδα γεμάτη έπαρση και πατριωτισμό διεξήγαγε τον επονομαζόμενο ατυχή Πόλεμο, στην πραγματικότητα έναν ανόητο Πόλεμο των ηγετών της, που κόστισε στο λαό την αποπληρωμή δανείων για ένα σχεδόν αιώνα σε χρήμα και αγαθά.

Ο κ.Τσίπρας είναι εμφανές ότι υλοποιεί, με ή χωρίς την θέλησή του αδιάφορο, την τελευταία πράξη ενός σατανικού σχεδίου διάλυσης της Ελλάδας. Ένα σχέδιο που υφάνθηκε 30 χρόνια από τον εμπνευστή του, τοποθετώντας πρόσωπα έρμαια των παθών του σε θέσεις εξουσίας και ευθύνης, ώστε σήμερα να παρακολουθούν όμηροι και αμίλητοι τη διάλυση της χώρας. 

Ακόμα και η ενημέρωση φιμώνεται με την έξυπνη τακτική της απειλής από το βήμα της Βουλής δημοσιοποίησης λιστών εμβασμάτων δημοσιογράφων, που κατατέθηκαν πανούργα στο παρελθόν, ώστε σήμερα να είναι χρήσιμα για την προπαγάνδα της μίας πλευράς. Μία απειλή χωρίς αντίκρισμα, πλην της τρομοκράτησης.

Ο κ.Τσίπρας αρνείται να αποκαλύψει την αλήθεια στο λαό. Την αποτυχία του, αν καλόβουλα πιστέψουμε ότι δεν είναι αυτοσκοπός του η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ και την Ευρώπη με τη συγκατάθεση του λαού. Αρνείται να αποκαλύψει ότι ήρθε η ώρα της ταφόπλακας για τη Μεταπολίτευση και τα ανομήματά της. Αρνείται να παραδεχθεί ότι η χώρα έχει καταστρέψει κάθε παραγωγική δομή στηριζόμενη κα ελεγχόμενη σκοπίμως από επίορκους δημοσίους υπαλλήλους και μιζαδόρους επιχειρηματίες. Αρνείται να αποκαλύψει ότι φέρνει τη δυστυχία στο λαό με αμπελοφιλοσοφίες στα τηλεοπτικά παράθυρα.

Ο κ.Τσίπρας οφείλει να παραιτηθεί άμεσα μπροστά στον εθνικό κίνδυνο που επέφερε με τους συνεργάτες του και να συγκροτηθεί δημοκρατική Κυβέρνηση Σωτηρίας. Η Αστυνομία είναι ήδη στους δρόμους και είναι αβέβαιο αν θα επαρκεί στο μέλλον. Δεν χρειάζεται να βγει και ο Στρατός για την τήρηση της τάξης και ασφάλειας. Δεν είναι πατριωτική λύση το 1967. Είναι εθνικό έγκλημα.

Πώς θα αντιμετωπίσετε κ.κ. Τσίπρα και Καμμένε τη λειτουργία του Κράτους χωρίς τράπεζες και δανεισμό. Πώς θα εξασφαλίσετε νοσοκομεία, ένοπλες δυνάμεις και Κράτος. Τι θα γίνουν τα χρήματα του ΕΣΠΑ και των κοινοτικών επιτοδοτήσεων. Με κατάρες, εξορκισμούς, ευχολόγια και πατριωτικές κορώνες δεν προσφέρετε τίποτα στο έθνος παρά στους μιζαδόρους δραχμιστές.

Ο κ.Τσίπρας έκανε στρατηγικά εγκληματικά λάθη στην τακτική του, προφανώς αδαής για τις κοινωνίες της Δύσης. Κοινωνίες που διαφέρουν αντιδιαμετρικά από τις κοινωνίες που περιγράφει ο Μάρξ και αποτελούν το απατηλό όνειρο του κ.Λαφαζάνη και του ΣΥΡΙΖΑ. Κοινωνίες που τις τελευταίες δεκαετίες έχαναν τα νιάτα τους στα πεδία των μαχών για τις δυτικές αξίες του πολιτισμού τους. Πολιτισμό που προφανώς μισεί ο κ.Τσίπρας.

Είμαστε στον 21ο αιώνα και η Ελλάδα απαιτείται άμεσα να ξανακάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με όποια Κυβέρνηση και χωρίς δημοψηφίσματα και να αναγεννηθεί με τα χρήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δεν θα καταλήξουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Ελβετίας.

Η ανάγκη καθορίζει τις ανθρώπινες συμπεριφορές και η κωλυσιεργία από σήμερα και πέρα θα χρεωθεί στον Πρωθυπουργό της χώρας, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στον ελληνικό λαό. Η ανάγκη από την Τρίτη 30 Ιουνίου 2015 και μετά θα δημιουργήσει τη Νέα Ελλάδα του 21ου αιώνα, ίσως με αγώνες και αίμα.

Το σχέδιο διάλυσης της χώρας με την υπογραφή των Ελλήνων έχει αποτύχει, κ.Τσίπρα. Εάν δεν εγκακαλείψετε την καρέκλα εξουσίας και ευθύνης της ζωής των Ελλήνων, αλλάξτε σχέδιο πριν να είναι αργά για την ιστορία της Ελλάδας...